Design magazin
Design magazin
Az Iroda

Phuket VIP Mercury

Az Iroda A nyitottság és a márka mélyreható felfedezése témája alapján felfedezte a kialakítást, és létrehozta a vizuális kibővíthetőség és a márkatörténet vizuális integrációját a bolygóval, mint a fő kreatív elemmel. A terv az alábbi három problémát oldotta meg új vizuális gondolkodásmóddal: a tér nyitottsága és a funkciók egyensúlya; A tér funkcionális területeinek felosztása és kombinációja; Az alapvető térbeli stílus szabályossága és megváltozása.

Projekt neve : Phuket VIP Mercury, A tervezők neve : Songhuan Wu, Ügyfél neve : N-HD design.

Phuket VIP Mercury Az Iroda

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.