Design magazin
Design magazin
Az Iroda

Phuket VIP Mercury

Az Iroda A nyitottság és a márka mélyreható felfedezése témája alapján felfedezte a kialakítást, és létrehozta a vizuális kibővíthetőség és a márkatörténet vizuális integrációját a bolygóval, mint a fő kreatív elemmel. A terv az alábbi három problémát oldotta meg új vizuális gondolkodásmóddal: a tér nyitottsága és a funkciók egyensúlya; A tér funkcionális területeinek felosztása és kombinációja; Az alapvető térbeli stílus szabályossága és megváltozása.

Projekt neve : Phuket VIP Mercury, A tervezők neve : Songhuan Wu, Ügyfél neve : N-HD design.

Phuket VIP Mercury Az Iroda

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.