Design magazin
Design magazin
A Kézitáskák

Qwerty Elemental

A Kézitáskák Csakúgy, mint az írógépek tervezési evolúciója megmutatja az átalakulást egy rendkívül összetett vizuális alapról a tiszta, bélelt, egyszerű geometriai formára, a Qwerty-elementál is az erő, a szimmetria és az egyszerűség megtestesítője. A különféle kézművesek által készített konstruktív acél alkatrészek a termék megkülönböztető vizuális jellemzői, amelyek építészeti megjelenést kölcsönöznek a táskának. A táska alapvető sajátossága két írógépkulcs, amelyeket saját tervezésű és a tervező összeszerel.

Projekt neve : Qwerty Elemental, A tervezők neve : Patrizia Donà, Ügyfél neve : Donà.

Qwerty Elemental A Kézitáskák

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.