Design magazin
Design magazin
A Lakóépület

Flexhouse

A Lakóépület A Flexhouse egy családi ház a zürichi tónál, Svájcban. A Flexhouse egy kihívást jelentő háromszög alakú telken épült, amelyet a vasútvonal és a helyi megközelítési út között szorítottak össze. Ez a sok építészeti kihívás leküzdésének eredménye: korlátozó határtávolságok és építési térfogat, a telek háromszög alakja, a helyi nyelvre vonatkozó korlátozások. Az eredményül kapott épület széles üvegfalakkal és szalagszerű fehér homlokzatával olyan könnyű és mobil megjelenésű, hogy hasonlít egy futurisztikus hajóra, amely a tóból belépett és természetes dokkolóhelynek találta magát.

A 6280.ch Coworking Kerékagy

Novex Coworking

A 6280.ch Coworking Kerékagy A festői festői Közép-Svájcban fekvő hegyek és tavak között elhelyezkedő 6280.ch coworking központ a svájci vidéki térségekben a rugalmas és hozzáférhető munkahelyek növekvő igényére adott válasz. A helyi szabadúszók és kisvállalkozások számára kortárs munkaterületet kínál belső terekkel, amelyek inspirálják a helyszínek bucolikus környezetét és tisztelettel adják ipari múltját, miközben határozottan átfogják a 21. századi munka életét.

Az Irodai Kialakítás

Sberbank

Az Irodai Kialakítás A projekt összetettsége az volt, hogy hatalmas méretű agilis munkahelyet tervez egy nagyon korlátozott idõn belül, és az irodai felhasználók fizikai és érzelmi szükségleteit mindig a tervezés középpontjában tartsa. Az új irodai kialakítással a Sberbank megtette az első lépéseket a munkahelyi koncepció modernizálása felé. Az új irodai kialakítás lehetővé teszi az alkalmazottak számára, hogy feladataikat a legmegfelelőbb munkakörnyezetben hajtsák végre, és vadonatúj építészeti identitást teremt az orosz és kelet-európai vezető pénzügyi intézmény számára.

Az Iroda

HB Reavis London

Az Iroda Az IWBI WELL épületstandardja szerint tervezték a HB Reavis UK székhelyének a projekt alapú munka előmozdítását, amely ösztönzi az osztályos silók lebontását, és a különböző csapatok közötti munkát egyszerűbbé és hozzáférhetőbbé teszi. A WELL építési szabványt követve a munkahelyi tervezés célja a modern irodákkal kapcsolatos egészségügyi kérdések kezelése is, mint például a mobilitás hiánya, rossz megvilágítás, rossz levegőminőség, korlátozott élelmezési lehetőségek és a stressz.

A Nyaraló

Chapel on the Hill

A Nyaraló Miután több mint 40 éve elhagyták a hatalmas metodista kápolnát Anglia északi részén, hét személyes önellátó üdülőházá alakult. Az építészek megőrizték az eredeti jellemzőket - a magas gótikus ablakokat és a gyülekezeti főcsarnokot - a kápolnát a napfény által elárasztott harmonikus és kényelmes térré alakítva. Ez a 19. századi épület egy vidéki angol vidéken található, ahonnan panorámás kilátás nyílik a dombokra és a gyönyörű vidékre.

Az Iroda

Blossom

Az Iroda Bár irodahelyiség, a különféle anyagok merész kombinációját használja, és a zöld ültetvényszerkezet perspektívát érzékel a nap folyamán. A tervező csak helyet biztosít, és a hely vitalitása továbbra is a tulajdonostól függ, a természet erejét és a designer egyedi stílusát felhasználva! Az iroda már nem egyetlen funkció, a formatervezés sokkal változatosabb, és egy nagy és nyitott terepen fogják használni, hogy különféle lehetőségeket teremtsenek az emberek és a környezet között.