Design magazin
Design magazin
Értékesítési Központ

Feiliyundi

Értékesítési Központ Egy jó tervezési munka felébreszti az emberek érzelmeit. A tervező kiugrik a hagyományos stílus emlékéből, és új élményt ad a csodálatos és futurisztikus térszerkezetbe. Magával ragadó környezeti élménycsarnok épül a művészi installációk gondos elhelyezése, a hely tiszta mozgása és az anyagok és színek által burkolt dekoratív felület révén. Ebben lenni nem csak a természethez való visszatérés, hanem egy hasznos utazás is.

A Motorháztető

Black Hole Hood

A Motorháztető A Black Hole és a Worm Hole által inspirált, ez a termékcsalád szép és modern formát ölt a termék számára, ami érzelmi érzelmeket okoz és megfizethető. Érzelmi pillanatokat és könnyű felhasználást tesz főzés közben. Könnyű, könnyen telepíthető, könnyen tisztítható és modern iland-konyhákhoz tervezték.

Értékesítési Központ

HuiSheng Lanhai

Értékesítési Központ A jelenet tervezésének óceáni témájával végezze el az űrlégét, a képpont négyzettel, mint a vizuális kommunikációs elemmel, hagyja, hogy a játékban részt vevő gyermekek a tanulás és a növekedés felfedezésének feltárására váljanak, és a szabad helymeghatározás bemutatja a az oktatás fantáziahatása szórakozásból. A forma, a méret, a színvilág, a szerkezet és a pszichológiai érzékszervi tapasztalatok között a tér fogalma folytatódik és gazdagodik, amikor minden elem integrálódik és összeütközik.

Hangszóró

Black Hole

Hangszóró A fekete intelligens lyuk a modern intelligens technológia alapján lett kialakítva, és egy Bluetooth hordozható hangszóró. Bármelyik mobiltelefonhoz csatlakoztatható, különféle platformokkal, és van egy USB port a külső hordozható tárolóhoz való csatlakozáshoz. A beágyazott fény is használható asztali fényként. A Black Hole vonzó megjelenése azt is teszi, hogy a vonzó háztartási cikkek felhasználhatók a belsőépítészetben.

Hordozható Bluetooth Hangszóró

Black Box

Hordozható Bluetooth Hangszóró Ez egy hordozható Bluetooth hangszóró. Könnyű és kicsi, érzelmi formájú. Megterveztem a Black Box hangszóró formátumát a hullámok alakjának egyszerűsítésével. A sztereó hang hallgatásához két hangszóró van, bal és jobb. Ez a két hangszóró is része a hullámformanak. Az egyik egy pozitív hullám alakja és egy negatív hullám alakja. használatához ez az eszköz párosíthat más elektronikus eszközökhöz, például a mobilhoz és a számítógéphez a Bluetooth kapcsolaton keresztül, és lejátssza a hangot. Ezen kívül megosztja az akkumulátort. Két hangszórót összeszerelve egy fekete doboz jelenik meg az asztalon, amikor nem használja.

Értékesítési Központ

Ad Jinli

Értékesítési Központ Ez a projekt felújította a városi telek régi épületeit, és új funkcionális küldetést ruház az épületekre, hogy megfeleljenek az új funkcionális követelményeknek. A tervezők arra törekszik, hogy az emberek elfogadják a modern stílust a négyszintű városban, az épület homlokzati átalakításától a belsőépítészetig, hogy biztosítsák a projekt megvalósításának integritását.