Design magazin
Design magazin
Az Építészeti Kutatás És Fejlesztés

Technology Center

Az Építészeti Kutatás És Fejlesztés A Technológiai Központ építészeti terve az irányítja az építészeti együttes beillesztését a környező tájba, egy csendes és kellemes helyiségbe. Ez a meghatározó ötlet az együttest humanizált mérföldkővé teszi, amely a benne tevékenykedő kutatók szellemi merítésére irányul, kifejezve annak plasztikus és konstruktív szándékában. A tetők feltűnő és integrált kialakítása konkáv és domború formában szinte érinti a kiemelt vízszintes vonalakat, ezáltal meghatározva az építészeti komplexum fő jellemzőit.

Szék

Ane

Szék Az Ane széken szilárd fűrészáru található, amely úgy tűnik, hogy harmonikusan, mégis függetlenül a fa lábaitól, az acélkeret fölött lebeg. A tervező kijelenti, hogy a minőségi, környezetbarát fából készült kézzel készített ülés az egyfajta fa formájának többszörös darabjainak egyedülálló felhasználása révén alakul ki és dinamikusan vágott. A széken ülve a hátsó szög enyhe emelkedése és az oldalsó lehúzási szögek oly módon befejeződnek, hogy természetes, kényelmes ülőhelyzetet biztosítsanak. Az Ane széklet éppen annyira komplexitású, hogy elegáns kivitelű legyen.

A Tea

Seven Tea House

A Tea A Tea Hall Brand, a szabadon és szabadon hagyva a kiömlött és szétszórt tea imázsát, a teafőzés folyamatát, erős vagy gyenge, előre nem látható módon átalakul a teafestés elemeként a tea ízlésével. Annak a hétköznapi varázsa, hogy a teát mint tintát és ujját tollal veszi fel, és felvázolja a táj felé mutató teázócsalád széleskörű elmét. Az eredeti csomagolás hangulatos légkört közvetít, a tea élvezetes idejét fejezi ki.

A Márka Promóciója

Project Yellow

A Márka Promóciója A Sárga Projekt egy átfogó művészeti projekt, amely a Minden Sárga vizuális koncepcióját konstruálja. A kulcsfontosságú elképzelés szerint különféle városokban készülnek nagyméretű kültéri kiállitások, ugyanakkor sor kerül sor kulturális és kreatív származékok készítésére. Vizuális IP-ként a Project Yellow lenyűgöző vizuális képet és energikus színsémát alkot egy egységes kulcsképet alkotva, ami felejthetetlenné teszi az embereket. Alkalmas nagyszabású online és offline promócióra, valamint vizuális származékok előállítására, ez egy egyedi tervezési projekt.

A Vizuális Ip-Tervezés

Project Yellow

A Vizuális Ip-Tervezés A Sárga Projekt egy átfogó művészeti projekt, amely a Minden Sárga vizuális koncepcióját konstruálja. A kulcsfontosságú elképzelés szerint különféle városokban készülnek nagyméretű kültéri kiállitások, ugyanakkor sor kerül sor kulturális és kreatív származékok készítésére. Vizuális IP-ként a Project Yellow lenyűgöző vizuális képet és energikus színsémát alkot egy egységes kulcsképet alkotva, ami felejthetetlenné teszi az embereket. Alkalmas nagyszabású online és offline promócióra, valamint vizuális származékok előállítására, ez egy egyedi tervezési projekt.

A Belsőépítészet

Gray and Gold

A Belsőépítészet A szürke szín unalmasnak tekinthető. De manapság ez a szín az olyan stílusok, mint a loft, a minimalizmus és a hi-tech. A szürke a magánélet, a béke és a pihenés kedvelt színe. Leginkább azokat, akik emberekkel dolgoznak vagy kognitív igényekkel járnak, általános belső színként hívják fel. A falak, a mennyezet, a bútorok, a függönyök és a padló szürke. A szürke szín és telítettség csak eltérőek. Az aranyat további részletek és kiegészítők adták hozzá. Ezt hangsúlyozza a képkeret.