Design magazin
Design magazin
Esküvői Kápolna

Cloud of Luster

Esküvői Kápolna A csillogás felhője egy esküvői kápolna, amely egy esküvői szertartási teremben található, Himeji városában, Japánban. A tervezés megpróbálja a modern esküvői szertartást a fizikai térbe lefordítani. A kápolna teljesen fehér, felhő alakú, szinte teljes egészében ívelt üvegbe burkolva, amely a környező kertre és a vízgyűjtőre nyílik. Az oszlopok hiperbolikus nagybetűvel vannak feltöltve, olyan fejként, amely simán összekapcsolja őket a minimalista mennyezettel. A medence oldalán lévő kápolna-aljzat hiperbolikus görbe, amely lehetővé teszi, hogy az egész szerkezet úgy tűnjön, mintha a vízen lebegne, és hangsúlyozná a világosságát.

Projekt neve : Cloud of Luster, A tervezők neve : Tetsuya Matsumoto, Ügyfél neve : 117 Group.

Cloud of Luster Esküvői Kápolna

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.