Design magazin
Design magazin
Esküvői Kápolna

Cloud of Luster

Esküvői Kápolna A csillogás felhője egy esküvői kápolna, amely egy esküvői szertartási teremben található, Himeji városában, Japánban. A tervezés megpróbálja a modern esküvői szertartást a fizikai térbe lefordítani. A kápolna teljesen fehér, felhő alakú, szinte teljes egészében ívelt üvegbe burkolva, amely a környező kertre és a vízgyűjtőre nyílik. Az oszlopok hiperbolikus nagybetűvel vannak feltöltve, olyan fejként, amely simán összekapcsolja őket a minimalista mennyezettel. A medence oldalán lévő kápolna-aljzat hiperbolikus görbe, amely lehetővé teszi, hogy az egész szerkezet úgy tűnjön, mintha a vízen lebegne, és hangsúlyozná a világosságát.

Projekt neve : Cloud of Luster, A tervezők neve : Tetsuya Matsumoto, Ügyfél neve : 117 Group.

Cloud of Luster Esküvői Kápolna

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.