Design magazin
Design magazin
Esküvői Kápolna

Cloud of Luster

Esküvői Kápolna A csillogás felhője egy esküvői kápolna, amely egy esküvői szertartási teremben található, Himeji városában, Japánban. A tervezés megpróbálja a modern esküvői szertartást a fizikai térbe lefordítani. A kápolna teljesen fehér, felhő alakú, szinte teljes egészében ívelt üvegbe burkolva, amely a környező kertre és a vízgyűjtőre nyílik. Az oszlopok hiperbolikus nagybetűvel vannak feltöltve, olyan fejként, amely simán összekapcsolja őket a minimalista mennyezettel. A medence oldalán lévő kápolna-aljzat hiperbolikus görbe, amely lehetővé teszi, hogy az egész szerkezet úgy tűnjön, mintha a vízen lebegne, és hangsúlyozná a világosságát.

Projekt neve : Cloud of Luster, A tervezők neve : Tetsuya Matsumoto, Ügyfél neve : 117 Group.

Cloud of Luster Esküvői Kápolna

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.