Design magazin
Design magazin
Az Értékesítési Iroda

The Curtain

Az Értékesítési Iroda A projekt kidolgozása egyedülálló megközelítést alkalmaz arra, hogy a fémhálót megoldásként használja gyakorlati és esztétikai célokra. Az áttetsző fémháló létrehoz egy függönyréteget, amely elhomályosíthatja a belső és kültéri tér - a szürke tér közötti határot. Az áttetsző függöny által létrehozott tér mélysége gazdag szintű térbeli minőséget eredményez. A csiszolt rozsdamentes acél fémháló különböző időjárási viszonyok között és egy nap különböző időszakaiban változik. Az elegáns tájképű háló tükröződése és áttetszősége nyugodt kínai stílusú ZEN-teret teremt.

Projekt neve : The Curtain, A tervezők neve : Qun Wen, Ügyfél neve : aoe.

The Curtain Az Értékesítési Iroda

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.