Design magazin
Design magazin
A Szórakozás

Free Estonian

A Szórakozás Ebben az egyedülálló műalkotásban Olga Raag észt újságokat használt abból az évből, amikor az autót eredetileg 1973-ban gyártották. A Nemzeti Könyvtár sárga újságjait lefényképezték, megtisztították, beállították és szerkesztették a projektben való felhasználáshoz. A végeredményt az autókon használt speciális anyagra nyomtatták, amely 12 évig tart, és az alkalmazás 24 órát vett igénybe. A szabad észt egy olyan autó, amely felhívja a figyelmet, pozitív energiával és nosztalgikus, gyermekkori érzelmekkel veszi körül az embereket. Mindenkit kíváncsiságra és elkötelezettségre hív.

Lovas Komplexum

Emerald

Lovas Komplexum A holisztikus építészeti és térbeli projektek képe mind a hat épületet egyesíti, és mindegyik funkcionális identitását mutatja. Arénák és istállók kiterjesztett homlokzatai irányított kompozit magra irányítva. Hatoldalú épület, mint kristályrács, fa keretben nyugszik, mint a nyaklánc. Fali háromszögek üvegszórással, smaragd részletekként díszítve. Az ívelt fehér szerkezet kiemeli a főbejáratot. A homlokzati rács szintén a belső tér része, ahol a környezetet átlátszó hálón keresztül érzékelik. A belső terek folytatják a fa szerkezetek témáját, az elemek méretarányát felhasználva az arányosabb emberi léptékhez.

Hangszóró Zenekar

Sestetto

Hangszóró Zenekar Előadókból álló zenekari együttes, amely igazi zenészként játszik együtt. A Sestetto egy többcsatornás audiorendszer, amely egyedi hangsávokat játszik le külön hangszórókban, különféle technológiákkal és anyagokkal, amelyek a konkrét hangtáskának vannak szentelve, tiszta beton, rezonáló fa hanglemezek és kerámia szarvak között. A dalok és a részek keverése fizikailag visszatér a hallgatás helyére, mint egy igazi koncerten. Sestetto a felvett zene kamarazenekara. A Sestetto-t közvetlenül a tervezők, Stefano Ivan Scarascia és Francesco Shyam Zonca készítik.

Kávézó

Perception

Kávézó Ez a kis meleg, fából készült kávézó a kereszteződés sarkán található, egy csendes környéken. A központosított nyitott előkészítési zóna tiszta és átfogó élményt nyújt a barista teljesítményéről a látogatók számára, bárhol, ahol a bárban vagy egy kávézóban található asztal ül. Az "Árnyékoló fa" nevű mennyezeti tárgy az előkészítési zóna hátuljáról indul, és lefedi az ügyfél zónáját, hogy a kávézó teljes hangulatát megteremtse. Szokatlan térbeli hatást kölcsönöz a látogatóknak, és közeggé válik azok számára is, akik el akarnak veszni gondolataikból az ízes kávéval.

A Nyilvános Szabadtéri Kerti Szék

Para

A Nyilvános Szabadtéri Kerti Szék A Para egy nyilvános szabadtéri szék, amely visszafogott rugalmasságot biztosít a kültéri környezetben. Egyedülállóan szimmetrikus formájú székek, amelyek teljesen eltérnek a hagyományos széktervezés vizuális egyensúlyától Mindkét nehéz súlyú fenékkel a Para A támogatja a 360-as elfordulást az alapja körül, a Para B pedig a kétirányú megfordulást.

Asztal

Grid

Asztal A Rács egy olyan rácsrendszerből készült asztal, amelyet a hagyományos kínai építészet ihletett, ahol az épület különböző részein egy Dougong (Dou Gong) nevű faszerkezetet használnak. A hagyományos, egymással összekapcsolódó fa szerkezetek alkalmazásával asztal összeszerelése egyben a szerkezet megismerésének és a történelem megtapasztalásának folyamata is. A tartószerkezet (Dou Gong) moduláris részekből készül, amelyek könnyen szétszerelhetők és tárolásra szorulnak.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.