Design magazin
Design magazin
Iskola

Kawaii : Cute

Iskola A szomszédos lányok középiskoláinak környékén fekvő Toshin Műholdas Előkészítő Iskola kihasználja stratégiai helyét egy forgalmas bevásárlóutcán, hogy egyedülálló oktatási formát nyújtson. A kényelem a kemény tanulmányokhoz és a nyugodt légkör a szórakozás érdekében, elősegíti felhasználóinak női jellegét, és alternatív materializációt kínál a „Kawaii” elvont fogalmának, amelyet nagyrészt az iskolás lányok használnak. Az iskola csokrok és osztályok helyisége a nyolcszögletű gerendás tetőház alakját mutatja, ahogyan azt a gyermekek képeskönyve ábrázolja.

Urológia Klinika

The Panelarium

Urológia Klinika A Panelarium az új klinikai hely Dr. Matsubara számára, azon kevés orvosok egyike számára, akik tanúsítvánnyal rendelkeznek a da Vinci robotműtéti rendszerek üzemeltetésére. A dizájnt a digitális világ ihlette. A 0 és 1 bináris rendszer alkotóelemeit a fehér térben interpoláltuk, és a falakból és a mennyezetből kinyúló panelek tartalmazzák. A padló ugyanazt a tervezési szempontot követi. A panelek, bár véletlenszerű megjelenésük funkcionális, táblákká, padokká, pultokká, könyvespolcokká és akár ajtófogantyúkká is válnak, és ami a legfontosabb - a szemvédő, amely biztosítja a betegek minimális magánéletét.

Az Udon Étterem És Üzlet

Inami Koro

Az Udon Étterem És Üzlet Hogyan képviselheti az építészet egy kulináris koncepciót? A Fa széle kísérlet erre a kérdésre. Inami Koro újra feltalálja a hagyományos japán Udon ételt, miközben megtartja az elkészítés közös technikáit. Az új épület tükrözi megközelítésüket a hagyományos japán faszerkezetek áttekintésével. Az épület alakját kifejező összes kontúrvonal egyszerűbb lett. Ide tartozik a vékony fa oszlopokba rejtett üvegkeret, a tető és a mennyezet dőlésszöge elfordítva, és a függőleges falak szélei mind egy vonalban vannak kifejezve.

Gyógyszertár

The Cutting Edge

Gyógyszertár A vágóél egy japán Himeji városában található szomszédos Daiichi Általános Kórházhoz kapcsolódó adagoló gyógyszertár. Az ilyen típusú gyógyszertárakban az ügyfélnek nincs közvetlen hozzáférése a termékekhez, mint a kiskereskedelemben; Inkább gyógyszereit a hátsó udvarban készíti el egy gyógyszerész, miután orvosi rendelvényt kiadott. Ezt az új épületet úgy fejlesztették ki, hogy elősegítse a kórház imázsát egy high-tech éles kép bevezetésével, a fejlett orvosi technológiának megfelelően. Fehér minimalista, de teljesen funkcionális teret eredményez.

A Kínai Étterem

Pekin Kaku

A Kínai Étterem A Pekin-kaku étterem új felújítása a pekingi stílusú étterem stílusos újraértelmezését kínálja, visszautasítva a hagyományos, bőségesen díszítő mintákat egy egyszerűbb építészet felé. A mennyezetet egy vörös-aurora képezi, amely 80 méter hosszú függönyökből készült, míg a falakat hagyományos sötét sanghaji téglakezeléssel kezelik. Az évezredes kínai örökség kulturális elemeit, ideértve a terrakotta harcosokat, a vörös mezei nyúlot és a kínai kerámiát is kiemelték egy minimalista kiállításon, amely a díszítő elemek kontrasztos megközelítését kínálja.

A Japán Étterem

Moritomi

A Japán Étterem A japán ételeket kínáló Moritomi étterem áthelyezése a világörökség mellett, a Himeji kastély feltárja a lényegesség, a forma és a hagyományos építészetbeli értelmezés kapcsolatát. Az új tér megkísérli reprodukálni a várkő-erődítmény mintázatát különféle anyagokból, ideértve a durva és csiszolt köveket, a fekete oxiddal bevont acélt és a tatami szőnyegeket. A kis gyantával bevont kavicsokból készült padló a kastély várát ábrázolja. Két szín, fehér és fekete, mint a víz kifelé áramlik, és áthaladva a fa rácsokkal díszített bejárati ajtón keresztül a fogadóterembe.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.