Design magazin
Design magazin
Lakóház

Brooklyn Luxury

Lakóház A gazdag történelmi rezidencia iránti szenvedély ihlette ez a projekt a funkcionalizmus és hagyomány adaptálását a jelen szándékához. Így a klasszikus stílust választottuk, adaptáltuk és stilizáltuk a kortárs formatervezés és a modern technológiák kánonjaihoz. A jó minőségű újszerű anyagok hozzájárultak ennek a projektnek a megteremtéséhez - a New York-i építészet igazi ékszere. A várható kiadások meghaladják az 5 millió amerikai dollárt, és elősegítik egy stílusos és fényűző belső kialakítást, ugyanakkor funkcionálisan és kényelmesen.

Az Intelligens Bútor

Fluid Cube and Snake

Az Intelligens Bútor A Hello Wood a kültéri bútorok sorozatát intelligens funkciókkal készítette a közösségi terek számára. A nyilvános bútorok műfaját ábrázolva vizuálisan vonzó és funkcionális installációkat terveztek, amelyek világítási rendszert és USB aljzatokat tartalmaztak, és ehhez napelemek és akkumulátorok integrálására volt szükség. A Kígyó moduláris felépítésű; elemei változóak, hogy illeszkedjenek az adott helyhez. A Fluid Cube egy rögzített egység, napelemmel ellátott üveglaptal. A stúdió úgy véli, hogy a formatervezés célja, hogy a mindennapi használatra szánt cikkeket szerelmes tárgyakká tegye.

Étkezőasztal

Augusta

Étkezőasztal Az Augusta újraértelmezi a klasszikus étkezőasztalot. Az előtte álló generációk képviseletében a tervezés egy láthatatlan gyökérből származik. Az asztali lábak erre a közös magra irányulnak, és elérik a könyvhez illeszkedő asztallap tartását. A szilárd európai diófát a bölcsesség és a növekedés értelmezése alapján választották ki. A bútorgyártók által általában eldobott fát használják annak kihívásaira, hogy együtt dolgozzanak. A csomók, a repedések, a szél rázkódik és az egyedi kavargások bemondják a fa életének történetét. A fa egyedisége lehetővé teszi, hogy ez a történet a családi örökségből készült bútorokban élhessen.

Kozmetikai Csomagolás

Clive

Kozmetikai Csomagolás A Clive kozmetikai csomagolás koncepciója másként született. Jonathan nemcsak egy másik kozmetikai márkát akart létrehozni közös termékekkel. Az iránti elkötelezettség, hogy több érzékenységet fedezzen fel, és egy kicsit többet, mint amennyire hisz a személyes gondoskodás terén, egy fő célkitűzéssel foglalkozik. Az egyensúly a test és az elme között. A Hawaii ihletésű formatervezés, a trópusi levelek, a tenger tonalitása és a csomagok tapintható élménye kombinációja révén a pihenés és a béke érzetét nyerik. Ez a kombináció lehetővé teszi, hogy a hely tapasztalatait a formatervezésbe vonják be.

Az Iroda

Studio Atelier11

Az Iroda Az épület egy „háromszögre” épült, amelynek az eredeti geometriai forma legerősebb vizuális képe volt. Ha magasról néz le, összesen öt különféle háromszöget láthat. A különböző méretű háromszögek kombinációja azt jelenti, hogy az "ember" és a "természet" szerepet játszik, ahol találkoznak.

Koncepció Könyv És Poszter

PLANTS TRADE

Koncepció Könyv És Poszter A NÖVÉNYKERESKEDELEM a botanikai példányok innovatív és művészi formájának sorozata, amelyet az emberek és a természet közötti jobb kapcsolat kiépítésére fejlesztettek ki, nem pedig oktatási anyagokkal. A Növények Kereskedelmi Koncepció könyve elkészült, hogy segítsen megérteni ezt a kreatív terméket. A termék, amely pontosan ugyanolyan méretű, mint a termék, készült, nemcsak a természetfotókkal, hanem a természet bölcsességének ihlette egyedi grafikákkal is szolgál. Még érdekesebb, hogy a grafikákat gondosan nyomtatják magasnyomással, hogy minden kép színe vagy textúrája változzon, akárcsak a természetes növények.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.