Design magazin
Design magazin
Lakóház

Tei

Lakóház Nagyon nagyra becsülték azt a tényt, hogy a nyugdíjba vonulás utáni kényelmes élet, amely a legtöbbet használja a domboldalon fekvő helyiségeknek, a szokásos módon folyamatos tervezéssel valósul meg. Gazdag környezet fogyasztása. De ezúttal nem a villa építészet, hanem a személyes lakás. Aztán először azt a struktúrát kezdtük el készíteni, amely alapján képes a szokásos életet kényelmesen eltölteni ésszerűtlenség nélkül az egész tervre.

Gyűrű

Arch

Gyűrű A tervező inspirációt kap az ívszerkezetek és a szivárvány alakjából. Két motívum - egy boltív alak és egy csepp alak - kombinálódik, hogy egyetlen háromdimenziós formát hozzanak létre. A minimális vonalak és formák ötvözésével, valamint az egyszerű és közismert motívumok felhasználásával az eredmény egy egyszerű és elegáns gyűrű, amely merész és játékossá teszi az energiának és a ritmusnak az áramlására szolgáló teret. Különböző szögekből megváltozik a gyűrű alakja - a csepp alakját az első szögből, az ív alakját az oldalsó szögből, a keresztet a felső szögből tekintik. Ez stimulációt nyújt a viselője számára.

Gyűrű

Touch

Gyűrű Egy egyszerű mozdulattal a tapintás gazdag érzelmeket közvetít. A Touch gyűrűn keresztül a tervező célja, hogy hideg és tömör fémmel továbbadja ezt a meleg és forma nélküli érzetet. 2 görbét összekapcsolva gyűrűt képeznek, amely azt sugallja, hogy 2 ember tartja a kezét. A gyűrű megváltoztatja az oldalát, amikor pozícióját az ujján forgatják, és különböző szögekből nézik ki. Ha a csatlakoztatott részeket az ujjai között helyezik el, a gyűrű sárga vagy fehér színűnek tűnik. Ha a csatlakoztatott részeket az ujjára helyezi, élvezheti a sárga és a fehér színt egyaránt.

A Belső Terek

Highpark Suites

A Belső Terek A Highpark Suites Common Areas felfedezi a városi Gen-Y életmód zökkenőmentes integrációját a zöld élettel, az üzleti élettel, a szabadidővel és a közösséggel. A wow faktor előcsarnokoktól a szobrászati égbolton, rendezvénytermeken és funky tárgyalótermektől kezdve ezeket a kényelmi területeket a lakók számára otthona kiterjesztésére tervezték. A zökkenőmentes beltéri kültéri élet, a rugalmasság, az interaktív pillanatok, valamint a városi színek és textúrák palettájának ihlette a MIL Design a határait egyedülálló, fenntartható és holisztikus közösség létrehozására, ahol minden helyiségben a lakók és a trópusi környezet gondoskodik.

Könyvesbolt, Bevásárlóközpont

Jiuwu Culture City , Shenyang

Könyvesbolt, Bevásárlóközpont A Jato Design feladata egy hagyományos könyvesbolt átalakítása dinamikus, többcélú felhasználású helyiséggé - hogy ne csak bevásárlóközpont legyen, hanem kulturális csomópont a könyv ihlette eseményekhez és egyebekhez. A középső fű a „hős” hely, ahol a látogatók drámai tervekkel kiegészített, világosabb árnyalatú fűrészáru-környezetbe költöznek. Lámpásszerű kókuszok lógnak a mennyezetről, míg a lépcsők közösségi terekként szolgálnak, amelyek arra ösztönzik a látogatókat, hogy a lépcsőn ülve elhúzódjanak és olvassanak.

A Poszter

Cells

A Poszter 2017. július 19-én a PIY épített egy kis épületet Melbourne-ben, Ausztráliában. Ez egy kicsi kastély, amely 761 alkotóelemből áll, és "cella" -nak nevezte el. A csomópontok úgy vannak kialakítva, mint kézzel forgatott menet és egyenes bontás, amelyek összefoglalása a következő: "East Tenon". West Mortise ". Megtalálja termékeit, beleértve a változó polcokat, a tanulmányi és a cipőállványokat, stb., Amelyek mindegyike felbomlasztva és újból összeállítva egy szervezetbe kerül. És akkor meg fogja érezni a vágyaikat, hogy szabadon növekedjenek.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.