Design magazin
Design magazin
Mosdó Bútor

Eva

Mosdó Bútor A tervező inspirációja a minimális tervezésből származott, és csendes, de üdítő funkcióként való felhasználását a fürdőszobában. Az építészeti formák és az egyszerű geometriai térfogat kutatása során derült ki. A medence potenciálisan olyan elem lehet, amely meghatározza a különböző tereket, és ezzel egyidőben egy középpontot a térbe. Nagyon könnyen kezelhető, tiszta és tartós is. Számos változat létezik, beleértve önálló, ülő padon és falra szerelhető, valamint egyszeri vagy dupla mosogatót. A színváltozások (RAL színek) segítik a formatervezés integrálását a térbe.

A Csomagolási Koncepció

Faberlic Supplements

A Csomagolási Koncepció A modern világban az emberek folyamatosan ki vannak téve a külső negatív tényezők agresszív hatásainak. Rossz ökológia, az elfoglalt életciklus a megapolpolisokban vagy a stresszben megnövekedett terheléseket eredményez a testben. A test funkcionális állapotának normalizálásához és javításához kiegészítőket alkalmaznak. A projekt fő metafora az ember jólétének javításának diagramja lett az étrend-kiegészítők felhasználásával. Ezenkívül a fő grafikai elem megismétli az F betű alakját - az első betűt a márkanévben.

Ház

Dezanove

Ház Az építész ihletése a „bateák” regenerált eukaliptuszából származott. Ezek a kagylógyártási platformok a torkolatban és a spanyolországi „Ria da Arousa” területén a nagyon fontos helyi iparágot alkotják. Eukaliptusz fát használnak ezeken a platformokon, és a régióban vannak ennek a fának a kiterjesztései. A fa korát nem rejti el, és a fa különféle külső és belső felületét különböző érzetek létrehozására használják. A ház megkísérli kölcsönözni a környék hagyományait, és feltárja azokat a tervben és a részletekben bemutatott történet révén.

Az Étterem

Xin Ming Yuen

Az Étterem A bejárat ellentétes anyagok, szerkezetek és színek felvonulása. A recepció egy nyugodt kényelem tere. A kedvező minták játékos dekorációkkal találkoznak. Mögött egy dinamikus bárterület nyugodt környezetben. A hagyományos kínai karakter, a Hui mintázatú led lámpák hozzáfűzik a futurisztikus érzetet. Az étkező egy finoman díszített, tetővel borított kolostoron megy keresztül. Virágos, szénhidráthal-képekkel, dombornyomott ólomüveg képernyőkkel és az ősi gyógynövényes Bai Zi szekrényekkel díszítve ez egy vizuális utazás az időből és a divatos kulturális emlékek.

A Kiskereskedelmi Hely

Portugal Vineyards

A Kiskereskedelmi Hely A Portugal Vineyards koncepcióüzlet az első online borászati szaküzlet fizikai üzlete. A társaság székhelye mellett, az utcára néző, 90 m2 elfoglalású üzlet nyitott terű, válaszfalak nélkül. A belső rész vakítóan fehér és minimális tér, körkörös cirkulációval - fehér vászon, amely lehetővé teszi a portugál bor ragyogását és megjelenítését. A polcok a bor teraszához képest a falakból vannak kivágva, 360 fokos magával ragadó kiskereskedelmi élmény nélkül, pult nélkül.

A Művészet

Metamorphosis

A Művészet A telephely Tokió külvárosában, a Keihin ipari régióban található. A nehézipari gyárak kéményéből következetesen felszívódó füst negatív képet ábrázolhat, mint például a szennyezés és a materializmus. A fényképek azonban a gyárak különféle szempontjaira összpontosítottak, amelyek a funkcionális szépségét ábrázolták. Napközben a csövek és szerkezetek geometriai mintákat hoznak létre vonalakkal és textúrákkal, és a viharvert létesítményekben a lépték méltóságteljes levegőt teremt. Éjszaka a létesítmények titokzatos kozmikus erődré változnak, mint a 80-as évek sci-fi filmei.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.