Design magazin
Design magazin
Kültéri Fém Szék

Tomeo

Kültéri Fém Szék A 60-as években a látnoki tervezők kidolgozták az első műanyag bútorokat. A tervezők tehetsége az anyag sokoldalúságával párosulva vezette nélkülözhetetlenségét. Mind a tervezők, mind a fogyasztók rabja lett ennek. Ma ismerjük annak környezeti veszélyeit. Az étterem terasza továbbra is tele van műanyag székekkel. Ennek oka az, hogy a piac kevés alternatívát kínál. A formavilág ritkán lakik az acélbútorok gyártói között, sőt néha újra közzéteszik a 19. század végi mintákat… Itt jön létre Tomeo: egy modern, könnyű és egymásra rakható acélszék.

A Művészeti Tér

Surely

A Művészeti Tér Ez egy művészeti, alkalmi és kiskereskedelmi egység, amelyek egyetlen térben egyesülnek. Mivel az építészet egy ország által működtetett ruhanemű horog mellékgyár. Az egész épület megőrzi a fal foltos textúráját, mivel a tér rétegelt textúrája eltérő kontrasztot teremt a külsővel, és űrélményt is teremt. Távolítson el túl sok kemény díszítést, és használjon valamilyen puha dekorációt a kijelzőn, amely pihentető érzést keltett. A teremtés és a korai szakasz közötti kontraszt rugalmasabb az űr fenntartható fejlődéséhez a jövőben.

A Márka Identitás

Pride

A Márka Identitás A Pride márka formatervezéséhez a csapat több módon is felhasználta a célközönség tanulmányozását. Amikor a csapat kidolgozta a logót és a vállalati identitást, figyelembe vette a pszichogeometria szabályait - a geometriai formák hatását az egyes pszicho-típusú emberekre és választásukat. Ezenkívül a formatervezésnek bizonyos érzelmeket kellett volna keltenie a közönség körében. A kívánt eredmény elérése érdekében a csapat a szín egy emberre gyakorlásának szabályait alkalmazta. általánosságban az eredmény befolyásolta a vállalat összes termékének tervezését.

Értékesítési Központ

Shuimolanting

Értékesítési Központ A jelen eset kínai stílusa a sötét kávévörös őrölt kőből és a padlóablak természetes megvilágításának üres részéből áll, ellentétben állva a fény és árnyék, a virtuális és az igazi között. A virtuális és alumínium rácsok, a réz art lótusz levéldarabok a vízparton és a kínai karakterszerkezet telepítésének művészete a pihenőhelyen a "tinta orchidea bíróság" pontja. ügy. Különösen az új himlő anyagok használata, a szokásos kiemelés rendkívüli, de ötletesen csökkenti a felület költségeit.

Fürdőszoba Bemutatóterem

Agape

Fürdőszoba Bemutatóterem A szokásos kiállítási helytől való megkülönböztetés érdekében ezt a teret háttérként definiáljuk, amely hangsúlyozhatja az árucikk szépségét. Ezzel a meghatározással egy olyan időszintet akarunk létrehozni, amelyben az áru spontán fényt adhat magának. Ezenkívül létrehozunk egy időtengelyt az egyes termékek bemutatására, amelyek ebben a térben különböző időpontokból készültek.

Az Ui Design

Moulin Rouge

Az Ui Design A projektet azoknak tervezték, akik szeretnék saját mobiltelefonjukat Moulin Rouge témával díszíteni, bár soha nem jártak Párizsban a Moulin Rouge-ban. Ennek fő célja, hogy továbbfejlesztett digitális élményt nyújtson, és minden formatervező tényező a Moulin Rouge hangulatának megjelenítése. A fogyasztók testreszabhatják az előre beállított mintákat és az ikonokat a kedvenceikhez, egyszerűen megérintve a képernyőt.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.