Design magazin
Design magazin
Márkajelzés

1869 Principe Real

Márkajelzés Az 1869 Principe Real egy panzió Lisszabon legdivatosabb helyén - Principe Real. Madonna most vett egy házat ebben a környéken. Ez a panzió egy 1869-es régi palotában található, megőrizve a régi varázst a modern belső terekkel, luxus megjelenést és hangulatot kölcsönözve neki. Ehhez a márkajelzéshez szükséges volt, hogy ezeket az értékeket beépítse logójába és márkaalkalmazásaiba, hogy tükrözze az egyedülálló szállás filozófiáját. Ennek eredménye egy logó, amely ötvözi a klasszikus betűtípust, emlékeztetve a régi ajtószámokat, modern tipográfiával és egy stilizált ágyikon részletével az L of Realban.

Rezidencia

Panorama Villa

Rezidencia A tipikus Mani falu felépítésére számítva a koncepciót az átrium, a bejárat és a lakóterek körül forgó egyedi kődarabok sorozataként fogják fel. A rezidencia durva kötetei párbeszédet nyitnak természetes környezetükkel, miközben nyitásuk ritmusa vagy biztosítja a magánéletet, vagy a horizont panorámás kilátásaiba invitál, az egymást követő és sokrétű elbeszélések közvetlen tapasztalatainak felépítésével. A Villa a Navarino Residences területén található, a magántulajdonban lévő luxusvillák gyűjteménye, a Navarino Dunes üdülőhely szívében.

A Bajor Sörcsomagolás

AEcht Nuernberger Kellerbier

A Bajor Sörcsomagolás A középkorban a helyi sörfőzdék a nürnbergi kastély alatt több mint 600 éves, kőből kivágott pincékbe engedték sörkorukat. Tiszteletben tartva ezt a történelmet, az "AEcht Nuernberger Kellerbier" csomagolása hiteles visszatekintést nyújt az időben. A sörcímkén a sziklákon ülő kastély és a pincében egy fahordó kézi rajza látható, vintage stílusú betűtípusokkal keretezve. A cég "St. Mauritius" védjegyével ellátott zárócímke és a réz színű koronadugó kivitelezést és bizalmat kölcsönöz.

Értékesítési Központ

Xi’an Legend Chanba Willow Shores

Értékesítési Központ A design ötvözi az északkeleti népet a dél szelídségével és kegyelmével annak érdekében, hogy az élet tele legyen inkluzív. Az okos kialakítás és a kompakt elrendezés kiterjeszti a belső építészetet. A tervező egyszerű és nemzetközi tervezési készségeket használ, tiszta elemekkel és sima anyagokkal, ami természetes, nyugodt és egyedivé teszi a teret. A design egy 600 négyzetméteres értékesítési központ, amelynek célja egy modern keleti hivatásos értékesítési központ megtervezése, amely a lakó szívét elcsendesíti és elzárja a külső zajt. Legyen lassú és élvezze a szépség életét.

Az Értékesítési Központ

Yango Poly Kuliang Hill

Az Értékesítési Központ Ennek a tervnek az a célja, hogy feltárja, hogyan hozhatja el az elővárosi idilli élet örömteli élményét, amely arra készteti az embereket, hogy jó életet folytassanak, és az embereket a keleti költői lakás felé mozdítsa. A tervező modern és egyszerű tervezési készséget használ, természetes és sima anyagokkal. A szellemre összpontosítva és a formát figyelmen kívül hagyva, a terv ötvözi a Zen zen és a teakultúra elemeit, a halászok szerelmi érzéseit, az olaj-papír esernyőt. A részletek kezelésével kiegyensúlyozza a funkciót és az esztétikát, és művészi jellegűvé teszi az életet.

Villa

Tranquil Dwelling

Villa A tervezés a formai egyensúly tervezési technikáit használja fel aixként a keleti művészi felfogás közvetítésére. Elfogadja a bambusz, orchidea, szilva virág és táj elemeket. Az egyszerű képernyőt a bambusz alakjának meghosszabbításával alakítják ki a beton forma levonásával, és ott áll meg, ahol meg kell állnia. A nappali és az étkező felfelé és lefelé történő elrendezése meghatározza a helyhatárt, és megtestesíti a ritka és patchwork keleti kilátástéret. Az egyszerű élet és a könnyed utazás témája körül a mozgó vonalak világosak, ez egy új próbálkozás az emberek lakókörnyezetéhez.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.