Design magazin
Design magazin
Az Animált Gif-Vel Ellátott Infographic

All In One Experience Consumption

Az Animált Gif-Vel Ellátott Infographic Az All in One Experience Fogyasztási Projekt egy Big Data Infographic, amely olyan információkat mutat, mint például a komplex bevásárlóközpontok látogatói célja, típusa és fogyasztása. A fő tartalom három reprezentatív betekintésből áll, amelyek a Big Data elemzéséből származnak, és felülről lefelé vannak rendezve a fontossági sorrend szerint. A grafikákat izometrikus technikákkal készítik, és az egyes alanyok reprezentatív színének használatához vannak csoportosítva.

A Film Poszter

Mosaic Portrait

A Film Poszter A "Mozaik Portré" művészeti filmet koncepció poszterként adták ki. Elsősorban egy lány történetét meséli el, amelyet szexuálisan bántalmaztak. A fehérnek általában a halál metafora és a tisztaság szimbóluma van. Ez a poszter úgy dönt, hogy elrejti a "halál" üzenetét a lány csendes és gyengéd állapota mögött, hogy kiemelje a csend mögött meglévő erősebb érzelmeket. Ugyanakkor a tervező a képbe beillesztette a művészeti elemeket és a szuggesztív szimbólumokat, ezáltal kiterjesztve a film műveinek gondolkodását és feltárását.

A Beltéri Ruhaöv

Brooklyn Laundreel

A Beltéri Ruhaöv Ez ruhaszárító beltéri használatra. A kompakt test, amely kisebb, mint a japán papírkötésű, úgy néz ki, mint a mérőszalag, sima felület, csavar nélkül a felületen. A 4 m hosszú öv összesen 29 lyukkal rendelkezik, mindegyik lyuk képes tartani és tartani a kabáttartót ruhacsapok nélkül. Az öv antibakteriális és penészgátló poliuretánból készül, biztonságos, tiszta és erős anyagból. A maximális terhelés 15 kg. 2 db horog és forgó test többféle felhasználást tesz lehetővé. Kicsi és egyszerű, de ez nagyon hasznos beltéri ruhanemű. Az egyszerű kezelhetőség és az intelligens telepítés bármilyen típusú helyiségben elfér.

Kórház

Warm Transparency

Kórház Hagyományosan, a kórház általában olyan hely, amelynek természetes színű vagy anyaga gyenge a mesterséges szerkezeti anyag miatt, a funkcionális és a hatékonyság javítása érdekében. Ezért a betegek úgy érzik, hogy külön vannak a mindennapi életüktől. Fontolóra kell venni egy kényelmes környezetet, amelyben a betegek eltölteni és mentesek lehetnek a stressztől. A TSC építészei nyitott, kényelmes teret biztosítanak, ha L alakú nyitott mennyezeti teret és nagy méretű ereket állítanak elő sok faanyag felhasználásával. Ennek az építészetnek a meleg átláthatósága köti össze az embereket és az orvosi szolgáltatásokat.

Fülbevaló

Van Gogh

Fülbevaló A fülbevalókat a virágzó mandulafa ihlette. Van Gogh festette. Az ágak finomságát finom Cartier-típusú láncok reprezentálják, amelyek, akárcsak az ágak, a szél felé haladnak. A különböző drágakövek különböző árnyalatai, szinte fehértől az erősebb rózsaszínig, a virágok árnyalatát képviselik. A virágzó virágok csoportját különböző vágókövek képviselik. Készült 18 ezer arany, rózsaszín gyémánt, morganit, rózsaszín zafír és rózsaszín turmalin anyagból. Csiszolt és texturált felület. Rendkívül könnyű és tökéletes illeszkedéssel. Ez a tavasz érkezése ékszer formájában.

Lakóház

Slabs House

Lakóház A Slab House-t úgy tervezték, hogy egymáshoz hasonlítsa az építőanyagokat, kombinálva a fa, a beton és az acél. A kialakítás egyszerre hiper-modern, mégis diszkrét. A hatalmas ablakok azonnali fókuszpont, de betonozott táblákkal védve vannak az időjárástól és az utcától. Az ingatlan kertjei nagymértékben jellemzőek, mind a földszinten, mind az első emeleten, lehetővé téve a lakosoknak, hogy a természettel kapcsolatban álljanak, amikor kapcsolatba lépnek az ingatlanral, és egyedi áramlást hoznak létre, amikor a bejárat elől mozog a nappali területeken.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.