Design magazin
Design magazin
Gyűrű

Ohgi

Gyűrű Mimaya Dale, az Ohgi gyűrű tervezője szimbolikus üzenetet küldött ezzel a gyűrűvel. A gyűrű inspirációja a japán összecsukható rajongók pozitív jelentéseiből származott, és mennyire szeretik őket a japán kultúrában. Az anyag 18K sárga aranyat és zafírt használ fel, és fényűző aurát hoznak létre. Sőt, a lehajtható ventilátor egy gyűrűn ül egy szögben, amely egyedi szépséget ad. Terve a keleti és a nyugati egység.

Levélnyitó

Memento

Levélnyitó Mindegyik hálás. Levélnyitók sorozata, amely a foglalkozásokat tükrözi: A Memento nem csupán eszközkészlet, hanem tárgyak sorozata is, amely kifejezi a felhasználó háláját és érzéseit. A termék-szemantika és a különböző szakmák egyszerű képei révén az egyes Memento darabok kivitele és egyedi felhasználási módjai különféle szívből származó élményeket adnak.

Japán Étterem És Bár

Dongshang

Japán Étterem És Bár A Dongshang egy japán étterem és bár Pekingben található, különféle formájú és méretű bambuszból. A projekt elképzelése egy egyedi étkezési környezet megteremtése volt, a japán esztétika összekapcsolásával a kínai kultúra elemeivel. A két ország művészetével és kézműves munkájával szorosan összekapcsolt hagyományos anyag a falakat és a mennyezetet borítja, hogy meghitt hangulatot teremtsen. A természetes és fenntartható anyag szimbolizálja a klasszikus kínai történet, a Bamboo-liget hét bölcse, a városellenes filozófiát, a belső terek pedig a bambusz-ligeten belüli étkezés érzetét idézik elő.

A Fotel

Osker

A Fotel Osker azonnal meghívja Önt, hogy üljön hátra és pihenjen. Ennek a karosszéknek egy nagyon kifejezett és ívelt kialakítása van, amely megkülönböztető tulajdonságokkal rendelkezik, mint például a tökéletesen kialakított fűrészáruk, bőr kartámaszok és párnák. A sok részlet és a kiváló minőségű anyagok felhasználása: a bőr és a masszív fa modern és időtálló dizájnt garantálnak.

Ház

Zen Mood

Ház A Zen Mood egy fogalmi projekt, amely három fő mozgatórugóra összpontosít: minimalizmus, alkalmazkodóképesség és esztétika. Az egyes szegmenseket különféle formákkal és felhasználásokkal kötik össze: házak, irodák vagy bemutatótermek két formátum felhasználásával állíthatók elő. Mindegyik modult 3,20 x 6,00 m-rel tervezték, 19 m2-en elrendezve, 01 vagy 02 emeleten belül. A szállítás elsősorban teherautókkal történik, és egy nap alatt is szállítható és telepíthető. Ez egy egyedülálló, kortárs formatervezés, amely egyszerű, élénk és kreatív tereket hoz létre, tiszta és iparosított konstruktív módszerrel.

A Wayfinding Rendszer

Airport Bremen

A Wayfinding Rendszer A nagy kontrasztú modern formatervezés és a világos információk alapján a Hirarchie megkülönbözteti az új rendszert. A tájékozódási rendszer gyorsan működik, és pozitívan járul hozzá a szolgáltatás minőségéhez, amelyet a repülőtér biztosít. Az új betűtípus, a megkülönböztető nyíl elem mellett a legfontosabb eszköz a különféle, nagy kontrasztú színek bevezetése. Különösen a funkcionális és pszichológiai szempontokról, például a jó láthatóságról, az olvashatóságról és az akadálymentes információ rögzítéséről volt szó. Új alumínium tokokat használnak, modern, optimalizált LED megvilágítással. Jelzőtornyokat adtak hozzá.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.