Design magazin
Design magazin
Gyógyszertár

The Cutting Edge

Gyógyszertár A vágóél egy japán Himeji városában található szomszédos Daiichi Általános Kórházhoz kapcsolódó adagoló gyógyszertár. Az ilyen típusú gyógyszertárakban az ügyfélnek nincs közvetlen hozzáférése a termékekhez, mint a kiskereskedelemben; Inkább gyógyszereit a hátsó udvarban készíti el egy gyógyszerész, miután orvosi rendelvényt kiadott. Ezt az új épületet úgy fejlesztették ki, hogy elősegítse a kórház imázsát egy high-tech éles kép bevezetésével, a fejlett orvosi technológiának megfelelően. Fehér minimalista, de teljesen funkcionális teret eredményez.

A Kínai Étterem

Pekin Kaku

A Kínai Étterem A Pekin-kaku étterem új felújítása a pekingi stílusú étterem stílusos újraértelmezését kínálja, visszautasítva a hagyományos, bőségesen díszítő mintákat egy egyszerűbb építészet felé. A mennyezetet egy vörös-aurora képezi, amely 80 méter hosszú függönyökből készült, míg a falakat hagyományos sötét sanghaji téglakezeléssel kezelik. Az évezredes kínai örökség kulturális elemeit, ideértve a terrakotta harcosokat, a vörös mezei nyúlot és a kínai kerámiát is kiemelték egy minimalista kiállításon, amely a díszítő elemek kontrasztos megközelítését kínálja.

A Japán Étterem

Moritomi

A Japán Étterem A japán ételeket kínáló Moritomi étterem áthelyezése a világörökség mellett, a Himeji kastély feltárja a lényegesség, a forma és a hagyományos építészetbeli értelmezés kapcsolatát. Az új tér megkísérli reprodukálni a várkő-erődítmény mintázatát különféle anyagokból, ideértve a durva és csiszolt köveket, a fekete oxiddal bevont acélt és a tatami szőnyegeket. A kis gyantával bevont kavicsokból készült padló a kastély várát ábrázolja. Két szín, fehér és fekete, mint a víz kifelé áramlik, és áthaladva a fa rácsokkal díszített bejárati ajtón keresztül a fogadóterembe.

A Nyilvános Szobrászat

Bubble Forest

A Nyilvános Szobrászat A Bubble Forest egy saválló rozsdamentes acélból készült nyilvános szobor. Programozható RGB LED-es lámpákkal világít, amelyek lehetővé teszik a szobor számára, hogy látványos metamorfózist menjen át, amikor a nap lenyugszik. Úgy hozták létre, hogy tükrözzék a növények oxigéntermelési képességét. A címet tartalmazó erdő 18 acélszárból / csomagtartóból áll, és gömb alakú, egyetlen légbuborékot ábrázoló gömb alakú koronákkal végződik. A Bubble Forest a szárazföldi növényekre, valamint a tavak, a tengerek és az óceánok aljából ismert növényekre utal.

A Családi Rezidencia

Sleeve House

A Családi Rezidencia Ezt az igazán egyedülálló otthont Adam Dayem, híres építész és tudós tervezte, és a közelmúltban második helyezést ért el az Egyesült Államok Év amerikai Építészete versenyén. A 3-BR / 2,5-fürdő ház nyitott, gördülő réteken helyezkedik el, olyan környezetben, amely magánéletét, valamint drámai völgy- és hegyi kilátást nyújt. Akár titokzatos, mint ez gyakorlatilag, a szerkezetet vázlatosan úgy alakították ki, mint két keresztező hüvelyszerű kötet. A fenntartható eredetű szenes fa homlokzat durva, viharvert textúrát ad a háznak, a Hudson-völgy régi pajtainak kortárs újraértelmezése.

A Fenntarthatóság Bőröndje

Rhita

A Fenntarthatóság Bőröndje Összeszerelés és szétszerelés a fenntarthatóság érdekében. A tervezett innovatív csuklós szerkezettel az alkatrészek 70% -a csökkent, nincs ragasztó vagy szegecs a rögzítéshez, nincs belső varrás varrva, ami megkönnyíti a javítást, és a teher mennyiségének 33% -át lecsökkentette, végül kiterjesztette a bőröndöt életciklus. Minden alkatrészt meg lehet vásárolni külön-külön, saját bőrönd testreszabásához vagy alkatrészek cseréjéhez; nincs szükség bőrönd visszaváltására a javítóközpontba, időt takarít meg és csökkenti a szállítás szénlábnyomát.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.