Design magazin
Design magazin
Nemzetközi Iskola

Gearing

Nemzetközi Iskola A Debreceni Nemzetközi Iskola fogalmi kör alakja a védelmet, az egységet és a közösséget szimbolizálja. A különböző funkciók úgy jelennek meg, mint a csatlakoztatott fogaskerekek, pavilonok egy ívön elrendezett húron. A tér széttöredezettsége különféle közösségi területeket hoz létre az osztálytermek között. Az új térbeli élmény és a természet állandó jelenléte elősegíti a hallgatókat a kreatív gondolkodásban és ötleteik kifejlesztésében. Az oktatási kertekbe és az erdőbe vezető utak kiegészítik a kör koncepcióját, és izgalmas átmenetet teremtenek az épített és a természetes környezet között.

A Magánlakás

House L019

A Magánlakás Az egész házban egyszerű, de kifinomult anyag- és színkoncepciót használt. Fehér falak, fa tölgyfa padló és helyi mészkő fürdőszobákhoz és kéményekhez. A pontosan kidolgozott részletek érzékeny luxus hangulatát idézik elő. A pontosan összeállított kilátások meghatározzák a szabadon lebegő L alakú lakóterületet.

A Lámpás Telepítése

Linear Flora

A Lámpás Telepítése A lineáris növényt a Bougainvillea, a Pingtung megye virágának „három” száma ihlette. A mű alulról nézve látható három bougainvillea szirmokon kívül a variációk és a háromszoros is különféle aspektusokban észlelhetők. A tajvani lámpafesztivál 30. évfordulója alkalmából Ray Teng Pai világítótes művészt felkérték a Pingtung megye kulturális ügyek osztálya, hogy hozzon létre egy nem szokatlan lámpást, az egyedi forma és a technológia kombinációját, és üzenetet küldjön a fesztivál örökségének átalakításáról. és összekapcsoljuk a jövővel.

A Környezeti Fény

25 Nano

A Környezeti Fény 25 A Nano egy művészi könnyű eszköz, amely ábrázolja az ideiglenes és a kitartást, a születést és a halált. Együttműködve a Spring Pool Glass Industrial Co., Ltd.-vel, amelynek jövőképe a szisztematikus üveg újrahasznosítási hurok felépítése a fenntartható jövő számára, a 25 Nano a viszonylag törékeny buborékot választotta közegként, szemben a szilárd üveggel, hogy megvalósítsa az ötletét. A műszerben a fény megvillan a buborék életciklusain, és szivárványszerű színt és árnyékot vetít a környezetre, álomszerű légkört teremtve a felhasználó körül.

A Feladatvilágítás

Linear

A Feladatvilágítás A Linear Light csőhajlítási technikáját széles körben használják járműalkatrészek gyártására. A folyékony szögvonalat a tajvani gyártó precíziós vezérlésével valósítják meg, tehát minimális anyaggal kell rendelkezniük a könnyű, erős és hordozható Linear Light gyártásához; ideális bármilyen modern belső megvilágításához. Villódzásmentes, tompításos LED-chipeket alkalmaz, memória funkcióval, amely az előző beállított hangerőn bekapcsol. A Lineáris Feladatot úgy tervezték, hogy a felhasználó könnyen össze tudja állítani, nem mérgező anyagból áll, és lapos csomagolással érkezik; mindent megtesz a környezeti hatások csökkentése érdekében.

A Munkaterület

Dava

A Munkaterület A Dava nyílt űr irodák, iskolák és egyetemek számára lett kifejlesztve, ahol a csendes és koncentrált munkafázisok fontosak. A modulok csökkentik az akusztikus és vizuális zavarokat. Háromszög alakja miatt a bútor helytakarékos és sokféle elrendezési lehetőséget kínál. A Dava anyagai WPC és gyapjú filc, amelyek mind biológiailag lebonthatók. A beépülő rendszer rögzíti a két falat az asztallaphoz, és aláhúzza a gyártás és a kezelés egyszerűségét.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.