Design magazin
Design magazin
A Szociális És A Szabadidő

Baoan - Guancheng Family Fit Bar

A Szociális És A Szabadidő A vízszintes és a függőleges vonal keresztezi egymást, hogy rácsot képezzen. Minden rács kommunikációs platform, amely szintén a whisky bár tervezési koncepciójának forrása. Az energiatakarékosság és a környezetvédelem szempontjából a tervező LED-es energiatakarékos lámpákat használt az egész bárban. A bár levegőminőségének fenntartása érdekében a formatervezés ablakokat épít északról délre, amelyek biztosítják a természetes levegő átjutását.

A Kiállítóterem

City Heart

A Kiállítóterem A város építészetétől kezdve az indexelésig, hogy megértsék és mérlegeljék a tervezési egyensúlyt, a város kifejezése három saroktérben kondenzálódott, a városépítés és fejlesztés révén elősegítve a vállalkozásokat, a várost és az embereket a város és a városi jellemzők és a városi változások szempontjából éghajlatváltozás cserébe, hogy kifejezzék a tervező megértését egy városról, a város múltjába nézze meg jobban a jövőjét.

Asztali Lámpa

Oplamp

Asztali Lámpa Az Oplamp tartalmaz egy kerámia testet és egy masszív fa alapot, amelyre led fényforrás van elhelyezve. Három kúp egyesítésével kapott alakjának köszönhetően az Oplamp testét három megkülönböztethető helyzetbe lehet forgatni, amely különféle típusú fényeket hoz létre: magas asztali lámpa környezeti megvilágítással, alacsony asztali lámpa környezeti megvilágítással vagy két környezeti fény. A lámpa kúpjának minden elrendezése lehetővé teszi, hogy az egyik fénysugár legalább egy természetes módon kölcsönhatásba lépjen a környező építészeti beállításokkal. Az Oplamp olaszországi gyártmányú és teljesen kézműves.

Az Állítható Asztali Lámpa

Poise

Az Állítható Asztali Lámpa A Poise, az asztali lámpa akrobatikus megjelenése, amelyet Robert Dabi, az Unform tervezett. A stúdió a statikus és a dinamikus, valamint a nagy vagy kicsi testtartás között mozog. A megvilágított gyűrű és az azt tartó kar közötti aránytól függően egy metsző vagy érintő vonal lép fel a kör felé. Magasabb polcra helyezve a gyűrű túlnyúlhat a polcon; vagy a gyűrű megdöntésével megérintheti a környező falat. Ennek az állíthatóságnak az a célja, hogy a tulajdonos kreatívan bekapcsolódjon, és a fényforrással az őt körülvevő egyéb tárgyak arányában játsszon.

A Kiállítási Poszter

Optics and Chromatics

A Kiállítási Poszter Az Optika és kromatikus cím Goethe és Newton közötti, a színek természetéről folytatott vitára utal. Ezt a vitát a két levél alakú kompozíció összecsapása reprezentálja: az egyik kiszámított, geometrikus, éles kontúrokkal, a másik a színes árnyékok impresszionista játékára támaszkodik. 2014-ben ez a kialakítás a Pantone Plus sorozat művészborítóinak borítójaként szolgált.

Gyűrű

Gabo

Gyűrű A Gabo gyűrűt arra tervezték, hogy ösztönözze az embereket az élet játékos oldalának újbóli megjelenésére, amely általában elveszik a felnőttkor megérkezésekor. A tervezőt az emlékek inspirálták, amikor megfigyelték a fiát, aki színes varázskockájával játszik. A felhasználó a két független modul elforgatásával játszhat a gyűrűvel. Ezzel a drágakő színkészleteit vagy a modulok helyzetét össze lehet illeszteni vagy eltéríteni lehet. A játékos szempont mellett a felhasználó választhat, hogy mindennap más gyűrűt visel.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.