Design magazin
Design magazin
Tipográfiai Projekt

Reflexio

Tipográfiai Projekt Kísérleti tipográfiai projekt, amely egyesíti a tükör tükröződését a tengely egyik oldalán levágott papír betűkkel. Olyan moduláris kompozíciókat eredményez, amelyek egyszer fényképeztek 3D képeket. A projekt mágikus és vizuális ellentmondásokat használ a digitális nyelvről az analóg világba történő átmenetre. A betűk tükörre építése új valóságokat hoz létre reflexióval, amelyek nem igazság, sem hamisság.

Projekt neve : Reflexio, A tervezők neve : Estudi Ramon Carreté, Ügyfél neve : Estudi Ramon Carreté.

Reflexio Tipográfiai Projekt

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.