Design magazin
Design magazin
Tipográfiai Projekt

Reflexio

Tipográfiai Projekt Kísérleti tipográfiai projekt, amely egyesíti a tükör tükröződését a tengely egyik oldalán levágott papír betűkkel. Olyan moduláris kompozíciókat eredményez, amelyek egyszer fényképeztek 3D képeket. A projekt mágikus és vizuális ellentmondásokat használ a digitális nyelvről az analóg világba történő átmenetre. A betűk tükörre építése új valóságokat hoz létre reflexióval, amelyek nem igazság, sem hamisság.

Projekt neve : Reflexio, A tervezők neve : Estudi Ramon Carreté, Ügyfél neve : Estudi Ramon Carreté.

Reflexio Tipográfiai Projekt

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.