Design magazin
Design magazin
Szálloda

Aoxin Holiday

Szálloda A szálloda Luzhou-ban, a Szecsuán tartományban található, egy olyan városban, amely híres a borjáról, amelynek kialakítását a helyi borbarlang ihlette, egy olyan hely, amely erős felfedezési vágyat vált ki. Az előcsarnok a természetes barlang rekonstrukciója, melyhez kapcsolódó vizuális kapcsolat kiterjeszti a barlang koncepcióját és a helyi városi textúrát a belső szállodára, ezáltal megkülönböztető kulturális hordozót képezve. Nagyra értékeljük az utas érzését, amikor a szállodában tartózkodik, és azt is reméljük, hogy az anyag textúrája és a teremtett légkör mélyebben érzékelhető.

Projekt neve : Aoxin Holiday, A tervezők neve : Shaun Lee, Ügyfél neve : ADDDESIGN Co., Ltd..

Aoxin Holiday Szálloda

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.