Design magazin
Design magazin
A Munkaterület

Dava

A Munkaterület A Dava nyílt űr irodák, iskolák és egyetemek számára lett kifejlesztve, ahol a csendes és koncentrált munkafázisok fontosak. A modulok csökkentik az akusztikus és vizuális zavarokat. Háromszög alakja miatt a bútor helytakarékos és sokféle elrendezési lehetőséget kínál. A Dava anyagai WPC és gyapjú filc, amelyek mind biológiailag lebonthatók. A beépülő rendszer rögzíti a két falat az asztallaphoz, és aláhúzza a gyártás és a kezelés egyszerűségét.

Projekt neve : Dava, A tervezők neve : Michael Strantz, Ügyfél neve : .

Dava A Munkaterület

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.