Design magazin
Design magazin
A Könnyű Portál Jövőbeli Vasúti Város

Light Portal

A Könnyű Portál Jövőbeli Vasúti Város A Világportál a Yibin nagysebességű vasúti város főterve. Az életmód reformja egész évben minden korosztály számára ajánlott. A 2019. június óta működő Yibin nagysebességű vasútállomás mellett, a Yibin Greenland Center 160 méter magas, vegyes használatú ikertornyokkal rendelkezik, amelyek integrálják az építészetet és a természetet az 1 km hosszú tájúttal. Yibin története több mint 4000 év, és a bölcsesség és a kultúra felhalmozódik, csakúgy, mint a folyó üledéke Yibin fejlődését jelölte meg. Az ikertornyok könnyű portálként szolgálnak a látogatók irányításához, valamint mérföldkőnek számítanak a lakosok számára.

Fogászati Klinika

Clinique ii

Fogászati Klinika A Clinique ii egy magán fogszabályozó klinika egy olyan véleményvezetőnek és lámpának, aki tudományágában a legfejlettebb technikákat és anyagokat alkalmazza és kutatja. Az építészek egy implantátum-koncepciót terveztek, amely a nagy pontosságú orvosi eszközök ortodontikus jellegzetes használatán alapszik, mint formatervezési alapelv az egész térben. A belső falfelületek és a bútorok zökkenőmentesen beleolvadnak egy fehér héjba egy sárga korian fröccsenéssel, ahol az élvonalbeli orvosi technológia beültetésre kerül.

A Megalopolis X Shenzhen Szuper Központja

Megalopolis X

A Megalopolis X Shenzhen Szuper Központja A Megalopolis X lesz az új központ a nagyobb öböl környékén, Hongkong és Shenzhen közötti határ közelében. A fő terv integrálja az építészetet a gyalogos hálózatokkal, parkokkal és nyilvános terekkel. A föld feletti és a föld feletti közlekedési hálózatokat úgy tervezik, hogy maximalizálják a városi összeköttetést. A föld alatti fenntartható infrastruktúra-hálózat gondos módon biztosítja a távhűtést és az automatikus hulladékkezelést. A cél egy kreatív főterv-keret létrehozása annak kidolgozására, hogy a városokat miként tervezik a jövőben.

Pillangó Fogas

Butterfly

Pillangó Fogas A pillangó fogas megkapta a nevét, mert hasonlít egy repülő pillangó alakjára. Ez a minimalista bútor, amelyet kényelmesen össze lehet szerelni az elválasztott alkatrészek kialakítása miatt. Ha mozgatni kell, akkor szétszerelés után kényelmes szállítani. A telepítésnek csak két lépése van: 1.rakja össze mindkét keretet, hogy X legyen; és mindkét oldalán helyezze át a gyémánt alakú kereteket. 2. Csúsztassa a fadarabot az átlapolt, gyémánt alakú kereteken mindkét oldalán, hogy a keretek megmaradjanak

A Középkori Átgondolt Kulturális Központ

Medieval Rethink

A Középkori Átgondolt Kulturális Központ A középkori Rethink válasz volt egy magánbizottságra, amely kulturális központot épített egy kicsi, nem nyilvános faluban a Guangdong tartományban, amely 900 éve nyúlik vissza a Song-dinasztia felé. A négyszintes, 7000 négyzetméteres fejlesztés a Ding Qi kő néven ismert ősi sziklaképződmény központjában áll, amely a falu eredete jelképe. A projekt tervezési koncepciója az ókori falu történelmének és kultúrájának bemutatására épül, miközben összekapcsolja a régi és az új. A Kulturális Központ az ősi falu újraértelmezésének és a kortárs építészetbe történő átalakításnak felel meg.

Értékesítési Központ

Feiliyundi

Értékesítési Központ Egy jó tervezési munka felébreszti az emberek érzelmeit. A tervező kiugrik a hagyományos stílus emlékéből, és új élményt ad a csodálatos és futurisztikus térszerkezetbe. Magával ragadó környezeti élménycsarnok épül a művészi installációk gondos elhelyezése, a hely tiszta mozgása és az anyagok és színek által burkolt dekoratív felület révén. Ebben lenni nem csak a természethez való visszatérés, hanem egy hasznos utazás is.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.