Design magazin
Design magazin
Az Ingatlanügynökség

The Float

Az Ingatlanügynökség Ebben a projektben építészetet, belső tereket és tájképeket tervezünk. Az eset egy „Ingatlanközvetítő Ügynökség”, az új állam neve [Sky villa], tehát a koncepciót úgy kell elképzelni, hogy az eset neve kiindulási pont. És a projekt Xiamen belvárosában található, a bázis körül kedvezőtlen feltételek, vannak régi apartmanok és építkezés, szemben egy iskola, nincs táj körülvéve. Végül, a [Float] koncepciójával húzza az értékesítési központot 2F magasságra, és hozzon létre saját tájat, egy halom szintű medencét, így az értékesítési központ szereti a vízben lebegni, és a látogatók nagy területeken haladnak át. tó, és az értékesítési iroda földszintjén, sétáljon a hátsó lépcsőhöz és menjen fel az értékesítési csarnokba. Az acélszerkezetű konstrukció, az épülettervezés és a belsőépítészet a technika integrációját és egységét keresi.

Projekt neve : The Float, A tervezők neve : Kris Lin, Ügyfél neve : YONG NIAN Real Estate Development Company Limited.

The Float Az Ingatlanügynökség

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.