Design magazin
Design magazin
A Poszter

Chirming

A Poszter Amikor Sook fiatal volt, látott egy csinos madarat a hegyen, de a madár gyorsan elrepült, csak a hangot hagyva hátra. Felnézett az égbe, hogy megtalálja a madarat, de csak a faágakat és az erdőt látta. A madár énekelt, de fogalma sem volt róla, hol van. Nagyon fiatalonál kezdve a madár volt a fák és a nagy erdő. Ez az élmény késztette rá, hogy megjelenítse a madarak hangját, mint az erdő. A madár hangja ellazítja az elmét és a testet. Ez felhívta a figyelmét, és ezt kombinálta a mandalával, amely vizuálisan ábrázolja a gyógyulást és a meditációt.

Projekt neve : Chirming, A tervezők neve : Sook Ko, Ügyfél neve : Sejong University.

Chirming A Poszter

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.