Design magazin
Design magazin
A Habzóbor Címkéje És Csomagolása

Il Mosnel QdE 2012

A Habzóbor Címkéje És Csomagolása Ahogy a Iseo-tó fröccsen a Franciacorta partján, úgy a pezsgő is nedvesíti egy pohár oldalát. A koncepció a tó alakjának grafikus átalakítása, és kifejezi a kristálypoharakba öntött tartalék palack minden erejét. Az elegáns és élénk címke, kiegyensúlyozott grafikával és színével, merész megoldás, átlátszó polipropilén és teljesen forró fólia aranynyomással, hogy új érzéseket nyújtson. A bor kiömlését aláhúzzuk a dobozon, ahol a grafika a csomagolás körül van csomagolva: egyszerű és hatásos, két „slive et tiroir” elemből áll.

Projekt neve : Il Mosnel QdE 2012, A tervezők neve : Laura Ferrario, Ügyfél neve : FERRARIODESIGN.

Il Mosnel QdE 2012 A Habzóbor Címkéje És Csomagolása

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.