Design magazin
Design magazin
A Lakóegységek

The Square

A Lakóegységek A tervezés célja az volt, hogy tanulmányozza az építkezés közötti kapcsolatokat a különböző formák között, amelyeket egymással összeállítva alakítanak ki, mint mozgó egységeket. A projekt 6 egységből áll, amelyek mindegyike 2 szállítótartály, egymáshoz rögzítve, L alakú tömeget képezve. Ezek az L alakú egységek átfedésben vannak rögzítve, üregeket és szilárd anyagokat képezve, hogy mozgásérzetet biztosítsanak, elegendő napfényt és jó szellőzést biztosítsanak. környezet. A fő tervezési cél egy kis ház létrehozása volt azok számára, akik az éjszakát az utcán töltik, otthonuk vagy menedék nélkül.

Kínai Étterem

Ben Ran

Kínai Étterem A Ben Ran egy művészi szempontból harmonikus kínai étterem, mely egy luxushotelben található, Vangohh Eminent, Malajzia. A tervező a keleti stílusú technikák fordított és tömörségét alkalmazza az étterem valódi ízének, kultúrájának és lelkeinek megteremtésére. Ez a mentális érthetőség szimbóluma, hagyja abba a virágzót, és természetes és egyszerű visszatérést érhet el az eredeti tudat felé. A belső tér természetes és kifinomult. Az ősi koncepció alkalmazásával szinkronizálódik az étterem Ben Ran névvel is, amely eredeti és természetet jelent. Az étterem körülbelül 4088 négyzetméter.

A Gyalogosok Energetikai Aktiválása

Solar Skywalks

A Gyalogosok Energetikai Aktiválása A világ metropoliszaiban - mint Pekingben - nagyszámú gyaloghíd található a forgalmas forgalmi artériákon. Gyakran nem vonzóak, lerontják az általános városi benyomást. A tervezők azon ötlete, hogy a lépcsőket esztétikus, energiát generáló PV modulokkal borítják, és vonzó városi helyekké alakítják, nemcsak fenntartható, hanem egy szobrászati változatosságot is teremt, amely látványossá válik a városképben. Az e-autó vagy az e-bicikli töltőállomások a lépcsők alatt közvetlenül a helyszínen hasznosítják a napenergiát.

Fodrász

Vibrant

Fodrász A botanikai kép lényegét megragadva az égkert az egész folyosón jött létre, azonnal üdvözli a vendégeket, hogy alaposan aludjanak, félremozdulva a tömegből, és üdvözölve őket a bejáratból. A térbe tovább less, a szűkített elrendezés felfelé mutat, részletes arany érintéssel. A botanikus metaforákat továbbra is élénken fejezik ki az egész helyiségben, helyettesítve az utcáktól érkező nyüzsgést, és itt titkos kertré válik.

A Magánlakás

City Point

A Magánlakás A tervező ihlette a városi tájból. A hektikus városi terepet ezáltal „kiterjesztették” a lakóterületre, amelyet a projekt a nagyvárosi téma jellemez. A sötét színeket a fény kiemelte, hogy csodálatos vizuális effektusokat és hangulatot teremtsen. A mozaik, a festmények és a digitális nyomatok felépítésével a modern épület benyomását keltették a belső terekbe. A tervező nagy erőfeszítéseket tett a területrendezésre, különös tekintettel a funkcionalitásra. Az eredmény egy stílusos és fényűző ház volt, amely elég tágas volt 7 ember kiszolgálására.

Átrium

Sberbank Headquarters

Átrium Az Evolution Design svájci építészeti iroda az orosz építészeti stúdióval együttműködve a T + T építészekkel egy tágas multifunkcionális átriumot tervezett a moszkvai Sberbank új vállalati központjában. A napfényben elárasztott átrium különböző változatos közösségi terekkel és kávézóval rendelkezik, a belső udvar középpontjában a függő gyémánt alakú tárgyalóterem áll. A tükörvisszaverések, az üvegezett belső homlokzat és a növények használata növelik a tágasság és a folytonosság érzetét.