Design magazin
Design magazin
A Mesterséges Topográfia

Artificial Topography

A Mesterséges Topográfia Nagy bútorok, mint egy barlang Ez a díjnyertes projekt elnyerte a Művészet Nagydíját a Konténerek Nemzetközi Versenyén. Ötletem az, hogy egy tartály belsejében kimerítsem a térfogatot, hogy amorf helyet hozzon létre, mint egy barlang. Csak műanyagból készül. Körülbelül 1000 lapot 10 mm vastag lágy műanyagból vágtak kontúrvonal formájában, és rétegként rétegezték. Ez nem csak a művészet, hanem a nagy bútorok is. Mivel az összes rész puha, mint egy kanapé, és az a személy, aki ebbe a helybe lép, pihenhet, ha megtalálja a testének megfelelő helyet.

Naptár

Calendar 2014 “Town”

Naptár A Town egy papír kézműves készlet, amelynek alkatrészei szabadon összeállíthatók naptárba. Összeállíthatja különböző formájú épületeket, és élvezheti a saját kisváros létrehozását. A minőségi tervek képesek arra, hogy módosítsák a teret és átalakítsák a felhasználók gondolatait. Kényelmesen látják, tartják és használják. Átvilágítják őket és meglepetésük eleme, gazdagítva a teret. Eredeti termékeinket az Élet a tervezéssel koncepció alapján terveztük.

Naptár

Calendar 2014 “Farm”

Naptár A Farm papír kézműves készlet könnyen összeszerelhető. Nincs szükség ragasztóra vagy ollóra. Szerelje össze az alkatrészeket azonos jelöléssel. Minden állat két hónapos naptár lesz. A minőségi tervek képesek arra, hogy módosítsák a teret és átalakítsák a felhasználók gondolatait. Kényelmesen látják, tartják és használják. Átvilágítják őket és meglepetésük eleme, gazdagítva a teret. Eredeti termékeinket az Élet a tervezéssel koncepció alapján terveztük.

Naptár

Calendar 2014 “Botanical Life”

Naptár A Botanical Life egy naptár, amely egyetlen lapon kiemeli a gyönyörű növényi életet. Nyissa ki a lemezt, és állítsa be az alapra, hogy élvezze a különféle növényi felbukkanó ablakokat. A minőségi tervek képesek arra, hogy módosítsák a teret és átalakítsák a felhasználók gondolatait. Kényelmesen látják, tartják és használják. Átvilágítják őket és meglepetésük eleme, gazdagítva a teret. Eredeti termékeinket az Élet a tervezéssel koncepció alapján terveztük.

Naptár

Meet the Chef

Naptár Hogyan hozhat egy vállalati naptár több üzletet Thaiföld helyi éttermeire az országban? Mi lenne, ha még inkább elkötelezetten kezdené naptárat a QR-kód segítségével, hogy megnézze a thaiföldi 12 helyi étterem éttermének „Titkos recept” videoklipeit. A klipek feltöltésre kerülnek a közösségi hálózati webhelyekre az egyszerű megosztás érdekében. A több nézet elősegíti az éttermek ismertségét, és további eladásokhoz vezethet. Ennek eredményeként a helyi egyéni vállalkozók önmagukban állhatnak, a választott vállalkozást vezetve, anélkül, hogy el kellene hagyniuk szülővárosaikat.

Az Üzenetkártya

Pop-up Message Card “Leaves”

Az Üzenetkártya A levelek üzenőlapok, felbukkanó levél motívumokkal. Világosítsa üzenetét szezonális zöld kifejező aromájával. Négy különböző kártya, négy borítékkal együtt. A minőségi tervek képesek arra, hogy módosítsák a teret és átalakítsák a felhasználók gondolatait. Kényelmesen látják, tartják és használják. Átvilágítják őket és meglepetésük eleme, gazdagítva a teret. Eredeti termékeinket az Élet a tervezéssel koncepció alapján terveztük.