Design magazin
Design magazin
A Digitális Művészet

Surface

A Digitális Művészet A darab éterikus jellege valami kézzelfogható dolgot eredményez. Az ötlet abból ered, hogy a vizet mint elemet használják a felület és a felület fogalmának átadására. A tervező lenyűgözi az identitásaink és a körülöttünk lévő szerep ebben a folyamatban történő kialakítása iránt. Számára "felszínre kerülünk", amikor megmutatunk valamit önmagunkról.

Projekt neve : Surface, A tervezők neve : Grégoire A. Meyer, Ügyfél neve : .

Surface A Digitális Művészet

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.