Design magazin
Design magazin
A Kutatási Márkaépítés

Pain and Suffering

A Kutatási Márkaépítés Ez a terv a szenvedést különböző rétegekben vizsgálja: filozófiai, társadalmi, orvosi és tudományos. Személyes szempontból, hogy a szenvedés és a fájdalom számos arccal és formával jár, filozófiai és tudományos szempontból, a szenvedés és a fájdalom humanizálását választottam alapjául. Tanulmányoztam a természetben a szimbiotikus és az emberi kapcsolatok szimbiotikus analógiáit, és ebből a kutatásból olyan karaktereket hoztam létre, amelyek vizuálisan ábrázolják a szenvedés és a szenvedő, valamint a fájdalom és a fájdalom közötti szimbiotikus viszonyokat. Ez a kialakítás kísérlet és a néző a tárgy.

Projekt neve : Pain and Suffering, A tervezők neve : Sharon Webber-Zvik, Ügyfél neve : Sharon Webber-Zvik.

Pain and Suffering A Kutatási Márkaépítés

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.