Design magazin
Design magazin
A Fotósorozatok

U15

A Fotósorozatok A művészek projektje kihasználja az U15 épület tulajdonságait, hogy társulást hozzon létre a kollektív képzeletben jelen lévő természetes elemekkel. Kihasználva az épület szerkezetét és annak részeit, valamint színét és formáját, megpróbálnak speciálisabb helyeket idézni, mint például a Kínai Kőerdő, az Amerikai Ördög-torony, mint általános természetes ikonokat, mint például vízesések, folyók és sziklás lejtők. Annak érdekében, hogy minden képen eltérő értelmezés legyen, a művészek az épületet minimalista megközelítés segítségével vizsgálják, különböző szögekből és perspektívákból.

A Webhely

Travel

A Webhely A kialakítás minimalista stílust használt, hogy ne terhelje meg a felhasználói élményt felesleges információkkal. Ugyancsak nagyon nehéz a minimalista stílust alkalmazni az utazási ágazatban, mivel az egyszerű és áttekinthető kialakítás mellett a felhasználónak teljes információkat kell megszereznie utazásáról, és ezt nem könnyű kombinálni.

A Márkajelzés És A Csomagolás

Leman Jewelry

A Márkajelzés És A Csomagolás A Leman Jewelry új identitásának vizuális megoldása egy teljesen új rendszer volt, amely a luxus, a kifinomult, de mégis kifinomult és minimális érzetet keltette. Az új embléma, amelyet a Leman munkafolyamata inspirált, a haute couture formatervezési szolgáltatást, azáltal, hogy minden csillag- vagy szikra-szimbólumot körülvevő gyémánt alakzatot elkészített, kifinomult szimbólumot készített, és visszatükrözi a gyémánt ragyogó hatását. A nyomon követés után az összes kiegészítő anyagot kiváló minőségű részletekkel állították elő, hogy kiemeljék és gazdagítsák az új márka vizuális elemeinek luxusát.

A Zenei Ajánlás Szolgáltatás

Musiac

A Zenei Ajánlás Szolgáltatás A Musiac egy zenei ajánlásmotor, proaktív részvételt hajt végre, hogy pontos lehetőségeket találjon a felhasználók számára. Célja, hogy alternatív felületeket javasoljon az algoritmus autokráciájának megtámadására. Az információszűrés elkerülhetetlen keresési módszerré vált. Viszont visszhangkamrás effektusokat hoz létre, és korlátozza a felhasználókat kényelmi zónájukban azáltal, hogy szigorúan követik preferenciáikat. A felhasználók passzívvá válnak, és nem kérdezik a gép által kínált lehetőségeket. Az opciók áttekintésére fordított idő növelheti a hatalmas bioköltségeket, ám az erőfeszítések jelentősebb élményt teremtenek.

A Likőr

GuJingGong

A Likőr Az emberek által átadott kulturális történeteket a csomagoláson mutatják be, és a sárkány ivási mintáit aprólékosan rajzolják. A sárkányt Kínában tiszteletben tartják, és az kedvesség jelképezi. Az ábrán a Sárkány jön ki inni. Mivel a bor vonzza, a borosüveg körül mozog, hozzáadva olyan hagyományos elemeket, mint a Xiangyun, a palota, a hegy és a folyó, ami megerősíti a Gujing tribute bor legendáját. A doboz kinyitása után lesz egy réteg kartonpapírt illusztrációkkal, hogy a doboz kinyitása után teljes megjelenési hatással bírjon.

A Wayfinding Rendszer

Airport Bremen

A Wayfinding Rendszer A nagy kontrasztú modern formatervezés és a világos információk alapján a Hirarchie megkülönbözteti az új rendszert. A tájékozódási rendszer gyorsan működik, és pozitívan járul hozzá a szolgáltatás minőségéhez, amelyet a repülőtér biztosít. Az új betűtípus, a megkülönböztető nyíl elem mellett a legfontosabb eszköz a különféle, nagy kontrasztú színek bevezetése. Különösen a funkcionális és pszichológiai szempontokról, például a jó láthatóságról, az olvashatóságról és az akadálymentes információ rögzítéséről volt szó. Új alumínium tokokat használnak, modern, optimalizált LED megvilágítással. Jelzőtornyokat adtak hozzá.