Design magazin
Design magazin
A Tea

Seven Tea House

A Tea A Tea Hall Brand, a szabadon és szabadon hagyva a kiömlött és szétszórt tea imázsát, a teafőzés folyamatát, erős vagy gyenge, előre nem látható módon átalakul a teafestés elemeként a tea ízlésével. Annak a hétköznapi varázsa, hogy a teát mint tintát és ujját tollal veszi fel, és felvázolja a táj felé mutató teázócsalád széleskörű elmét. Az eredeti csomagolás hangulatos légkört közvetít, a tea élvezetes idejét fejezi ki.

A Márka Promóciója

Project Yellow

A Márka Promóciója A Sárga Projekt egy átfogó művészeti projekt, amely a Minden Sárga vizuális koncepcióját konstruálja. A kulcsfontosságú elképzelés szerint különféle városokban készülnek nagyméretű kültéri kiállitások, ugyanakkor sor kerül sor kulturális és kreatív származékok készítésére. Vizuális IP-ként a Project Yellow lenyűgöző vizuális képet és energikus színsémát alkot egy egységes kulcsképet alkotva, ami felejthetetlenné teszi az embereket. Alkalmas nagyszabású online és offline promócióra, valamint vizuális származékok előállítására, ez egy egyedi tervezési projekt.

A Vizuális Ip-Tervezés

Project Yellow

A Vizuális Ip-Tervezés A Sárga Projekt egy átfogó művészeti projekt, amely a Minden Sárga vizuális koncepcióját konstruálja. A kulcsfontosságú elképzelés szerint különféle városokban készülnek nagyméretű kültéri kiállitások, ugyanakkor sor kerül sor kulturális és kreatív származékok készítésére. Vizuális IP-ként a Project Yellow lenyűgöző vizuális képet és energikus színsémát alkot egy egységes kulcsképet alkotva, ami felejthetetlenné teszi az embereket. Alkalmas nagyszabású online és offline promócióra, valamint vizuális származékok előállítására, ez egy egyedi tervezési projekt.

A Márka Identitás Átalakítása

InterBrasil

A Márka Identitás Átalakítása A márka átgondolása és újratervezése ihlette a modernizáció és a vállalat kultúrájába való integráció változásait. A szív kialakítása már nem lehetett a márkán kívül, inspirálva a belső partnerséget mind az alkalmazottakkal, mind az ügyfelekkel. Integrált unió az előnyök, az elkötelezettség és a szolgáltatás minősége között. A forma és a színek között az új formatervezés integrálta a szívet a B-be és az egészségügyi keresztet a T.-be. A két szó közepén összekapcsolódott, így a logó egyetlen szónak, egy szimbólumnak tűnik, amely az R és a B a szív.

Márka Dizájn

EXP Brasil

Márka Dizájn Az EXP Brasil márka dizájnja a társas egység és a partnerség alapelveiből származik. A technológia és a tervezés keverékének felvétele a projektekben, mint az irodai életben. A tipográfiai elem képviseli ennek a társaságnak az unióját és erejét. Az X betű kialakítása szilárd és integrált, de nagyon könnyű és technológiai. A márka a stúdió életét ábrázolja, az elemek betűkkel, mind a pozitív, mind a negatív térben, amely egyesíti az embereket és a dizájnt, egyéni és kollektív, egyszerű, technológiai, könnyű és robusztus, profi és személyes.

A Nyitó Cím

Pop Up Magazine

A Nyitó Cím A projekt az Escape kérdések (2019-es téma) elvont és folyékony feltárása volt, bemutatva ebből bekövetkező változásokat, új dolgokat és következményeket. Minden látvány tiszta és kényelmesen nézhető, ellentétben a menekülésből származó kellemetlen valósággal. A formatervezés folyamatosan változik, és az animáció morfikus alakjai az újra-adaptációt reprezentálják, amelyet valamilyen helyzet okoz. Az Escape jelentései, értelmezései különbözőek, és a nézőpont játékosoktól komolyig változik.