Design magazin
Design magazin
A Könyv

Brazilian Cliches

A Könyv A "brazil Clichés" egy brazil magasnyomású klišek régi katalógusából származó képek felhasználásával készült. De címének oka nemcsak az ábrák összetételében használt klipekkel magyarázható. Minden oldal fordulóján más típusú brazil klisékkel találkozunk: történelmi klipekkel, mint például a portugál érkezése, az őslakos indiánok katechizálása, a kávé és az arany gazdasági ciklusok ... magában foglalja még a brazil kortárs kligeket is, tele dugókkal, adósságok, zárt társasházak és elidegenedés - ábrázolva egy tiszteletlen kortárs vizuális narratívában.

Projekt neve : Brazilian Cliches, A tervezők neve : Gustavo Piqueira, Ügyfél neve : .

Brazilian Cliches A Könyv

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.