Design magazin
Design magazin
A Közművészet

Flow With The Sprit Of Water

A Közművészet Gyakran a közösségi környezetet szennyezik lakói inter- és személyes disszonanciái, ami látható és láthatatlan káoszt eredményez a környéken. Ennek a rendellenességnek tudattalan hatása az, hogy a lakosok visszatérnek nyugtalanságba. Ez a szokásos és ciklikus izgalom befolyásolja a testet, az elmét és a szellemet. A szobrok irányítják, vőlegényeik, tisztítják és erősítik a tér pozitív "chi-jét", a kellemes és békés eredményekre összpontosítva. Környezetük finom eltolódásával a közönség a belső és a külső valóság közötti egyensúly felé vezet.

Projekt neve : Flow With The Sprit Of Water, A tervezők neve : Iutian Tsai, Ügyfél neve : Chang yih hi-tech industrial park.

Flow With The Sprit Of Water A Közművészet

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.