Design magazin
Design magazin
Az Optikai Installáció

Opx2

Az Optikai Installáció Az Opx2 egy optikai installáció, amely feltárja a természet és a technológia közötti szimbiotikus kapcsolatot. Olyan kapcsolat, amelyben a minták, az ismétlés és a ritmus leírják a számítási folyamatok természetes formációit és működését is. A létesítmények kizárólagos geometriája, pillanatnyi átlátszatlansága és / vagy sűrűsége hasonlóak a kukoricamező általi vezetés jelenségéhez vagy a technológiában magyarázhatók, miközben a bináris kódot vizsgálják. Az Opx2 összetett geometriát épít és megkérdőjelezi a térfogat és a tér érzékelését.

A Grafikai Áttörés

The Graphic Design in Media Conception

A Grafikai Áttörés Ez a könyv a grafikai tervezésről szól; kifejezetten bemutatja a formatervezési struktúrát, mint a folyamatot, amely a különböző kultúrájú közönségekkel való kommunikációhoz a tervezési módszereken keresztül magában foglalja a grafikai tervezés mint szerep jelentését, a tervezési folyamatokat mint technikákat, a márkajelzést mint a piaci összefüggést, a csomagolástervezést a elkészített sablonok, és nagyon képzeletbeli alkotók alkotásait tartalmazza, amelyek a tervezés alapelveinek jelzésére szolgálnak.

A Nyaraló Ház

SAKÀ

A Nyaraló Ház A PRIM PRIM stúdió vizuális identitást hozott létre a SAKÀ vendégház számára, beleértve: név- és logótervezést, grafikát minden szobához (szimbólumtervezés, tapéta mintákat, falkép mintákat, párnaberendezéseket stb.), Weboldal kialakítását, képeslapokat, jelvényeket, névjegyeket és meghívók. A SAKÀ vendégház minden szobája eltérő legendát mutat be a Druskininkai (egy litván üdülőváros, amelyben a ház található) és környéke kapcsán. Minden szobának saját szimbóluma van, mint kulcsszó a legenda szerint. Ezek az ikonok megjelennek a belső grafikában és más objektumokban, amelyek vizuális identitását alkotják.

A Tenger Gyümölcsei Csomagolás

PURE

A Tenger Gyümölcsei Csomagolás Ennek az új termékcsaládnak a koncepciója "mentes". Egyszerűen fogalmazva: szokatlanul nyugodt mintát készítettünk. Az ónozott tenger gyümölcsei esetében általában sötét és zsúfolt csomagolások vannak kialakítva, "bármilyen optikai előtét nélkül". Másrészről, a választék az allergiások és az ételek érzékeny embereinek is szól. Tehát szinte szándékosan valamilyen orvosi. Az eladás 2013 januárjában kezdődött és rendkívül sikeres. A kiskereskedelem visszajelzése a következő: Nagyon régóta vártunk egy jó megjelenésű és átgondolt koncepcióra. Az ügyfél imádni fogja.

Irodaszer

commod – Feines in Holz

Irodaszer A „commod” belsőépítészetre szakosodott. A „finom faáruk” jelmondathoz igazítva, a cég rendkívül exkluzív lakóépületeket valósít meg. Az irodaszereknek meg kellett felelniük ennek az igénynek. Különösen kevert színekkel csökkentett, de játékos elrendezés valósult meg. Az irodaszerek tükrözik a cég stílusát, valamint annak elképzelését, hogy csak a legértékesebb anyagokat használja: A papír 100% pamutból készül, a borítékok valódi fa furnérből készülnek. A névjegykártyák „megtestesítik” a vállalatok szlogenjét egy 3-dimenziós szoba létrehozásával, amely tipikus fatermékeket tartalmaz.