Design magazin
Design magazin
Kétüléses

Mowraj

Kétüléses A Mowraj kétüléses, az egyiptomi és gótikus etnikai stílusok szellemének megtestesítésére tervezték. Alakját a Nowrag-ból származtatta, a cséplő szán egyiptomi változatából úgy módosították, hogy megtestesítse a gótikus hangulatot anélkül, hogy veszélyeztetné annak etnikai antediluviai lényegét. A formatervezés fekete lakkozott, egyiptomi kézműves gravírozásokkal mind a karon, mind a lábon, valamint a csavarokkal és húzógyűrűkkel ellátott, gazdag bársony kárpitozás, amely középkori gótikus megjelenést mutat.

Projekt neve : Mowraj , A tervezők neve : Dalia Sadany, Ügyfél neve : Dezines Dalia Sadany Creations.

Mowraj  Kétüléses

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.