Design magazin
Design magazin
A Vállalati Identitás

Jae Murphy

A Vállalati Identitás A negatív teret azért használják, mert kíváncsivá teszi a nézőket, és ha egyszer megtapasztalják ezt az Aha pillanatot, azonnal tetszik és memorizálja. A logójelnek J, M kezdőbetűi vannak, a kamera és az állvány a negatív helybe van beépítve. Mivel Jae Murphy gyakran fényképez gyermekeket, a névből kialakított nagy lépcsők és az alacsonyan elhelyezett kamera azt sugallják, hogy a gyerekek szívesen láthatók. A vállalati identitás kialakításán keresztül tovább fejleszti a logó negatív tér-elképzelését. Új dimenzióval egészíti ki az elemeket, és valósághűvé teszi a szlogen: A hétköznapi jelenség ritka megjelenése.

Projekt neve : Jae Murphy, A tervezők neve : Luka Balic, Ügyfél neve : Jae Murphy Photography.

Jae Murphy A Vállalati Identitás

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.