Design magazin
Design magazin
Naptár

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”

Naptár Kaleidoszkópszerűen ez egy olyan naptár, amely többszínű mintákkal rajzolt, egymást átfedő kivágási grafikákkal rendelkezik. Tervezése színes mintákkal, amelyek a lapok sorrendjének egyszerű megváltoztatásával módosíthatók és személyre szabhatók, az NTT COMWARE kreatív érzékenységét ábrázolja. Bőséges írási hely biztosított, és az uralkodó vonalak figyelembe veszik a funkcionalitást, ami tökéletesen alkalmazza ütemezési naptárként, amelyet a személyes tér díszítéséhez használni kíván.

Projekt neve : NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”, A tervezők neve : Katsumi Tamura, Ügyfél neve : good morning inc..

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy” Naptár

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.