Design magazin
Design magazin
Konzol

Mabrada

Konzol Egyedülálló, festett fából készült kőből készült konzol, amely egy régi autentikus kávédarálót mutat be, amely a török korszakig nyúlik vissza. Egy jordániai kávéhűtőt (Mabrada) reprodukáltak és úgy alakították ki, hogy az egyik lábának álljon konzol másik oldalán, ahol a daráló ül, így lenyűgöző darabot teremt az előcsarnok vagy a nappali számára.

Projekt neve : Mabrada , A tervezők neve : May Khoury, Ügyfél neve : Badr Adduja Arts & Crafts.

Mabrada  Konzol

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.