Design magazin
Design magazin
A Kiállítási Poszter

Optics and Chromatics

A Kiállítási Poszter Az Optika és kromatikus cím Goethe és Newton közötti, a színek természetéről folytatott vitára utal. Ezt a vitát a két levél alakú kompozíció összecsapása reprezentálja: az egyik kiszámított, geometrikus, éles kontúrokkal, a másik a színes árnyékok impresszionista játékára támaszkodik. 2014-ben ez a kialakítás a Pantone Plus sorozat művészborítóinak borítójaként szolgált.

A Szórakozás

Free Estonian

A Szórakozás Ebben az egyedülálló műalkotásban Olga Raag észt újságokat használt abból az évből, amikor az autót eredetileg 1973-ban gyártották. A Nemzeti Könyvtár sárga újságjait lefényképezték, megtisztították, beállították és szerkesztették a projektben való felhasználáshoz. A végeredményt az autókon használt speciális anyagra nyomtatták, amely 12 évig tart, és az alkalmazás 24 órát vett igénybe. A szabad észt egy olyan autó, amely felhívja a figyelmet, pozitív energiával és nosztalgikus, gyermekkori érzelmekkel veszi körül az embereket. Mindenkit kíváncsiságra és elkötelezettségre hív.

Száraz Tea Csomagolás

SARISTI

Száraz Tea Csomagolás A kialakítás egy hengeres tartály, élénk színekkel. A színek és formák innovatív és megvilágító használata harmonikus kialakítást eredményez, amely tükrözi a SARISTI gyógynövényes infúzióit. Ami megkülönbözteti formatervezésünket, az a képességünk, hogy modern csavarral ruházzuk fel a száraz tea csomagolását. A csomagolásban használt állatok olyan érzelmeket és körülményeket képviselnek, amelyeket az emberek gyakran tapasztalnak. Például a Flamingo madarak a szerelmet képviselik, a Panda medve pedig a pihenést.

Az Olívaolaj Csomagolás

Ionia

Az Olívaolaj Csomagolás Mivel az ókori görögök minden egyes olívaolaj-amfórát (edényt) külön festettek és terveztek, úgy döntöttek, hogy ma ezt teszik! Felélesztették és alkalmazták ezt az ősi művészetet és hagyományt egy kortárs modern produkcióban, ahol a 2000 előállított palack mindegyikének más-más mintája van. Minden üveg egyedi tervezésű. Egyedülálló lineáris kialakítás, amelyet az ókori görög minták ihlettek, modern vonzerővel, amely az évjárat olívaolaj örökségét ünnepli. Ez nem egy ördögi kör; ez egyenesen fejlődő kreatív vonal. Minden gyártósor 2000 különböző mintát készít.

Márkajelzés

1869 Principe Real

Márkajelzés Az 1869 Principe Real egy panzió Lisszabon legdivatosabb helyén - Principe Real. Madonna most vett egy házat ebben a környéken. Ez a panzió egy 1869-es régi palotában található, megőrizve a régi varázst a modern belső terekkel, luxus megjelenést és hangulatot kölcsönözve neki. Ehhez a márkajelzéshez szükséges volt, hogy ezeket az értékeket beépítse logójába és márkaalkalmazásaiba, hogy tükrözze az egyedülálló szállás filozófiáját. Ennek eredménye egy logó, amely ötvözi a klasszikus betűtípust, emlékeztetve a régi ajtószámokat, modern tipográfiával és egy stilizált ágyikon részletével az L of Realban.

A Bajor Sörcsomagolás

AEcht Nuernberger Kellerbier

A Bajor Sörcsomagolás A középkorban a helyi sörfőzdék a nürnbergi kastély alatt több mint 600 éves, kőből kivágott pincékbe engedték sörkorukat. Tiszteletben tartva ezt a történelmet, az "AEcht Nuernberger Kellerbier" csomagolása hiteles visszatekintést nyújt az időben. A sörcímkén a sziklákon ülő kastély és a pincében egy fahordó kézi rajza látható, vintage stílusú betűtípusokkal keretezve. A cég "St. Mauritius" védjegyével ellátott zárócímke és a réz színű koronadugó kivitelezést és bizalmat kölcsönöz.