Design magazin
Design magazin
Kávézó

Aix Arome Cafe

Kávézó A kávézóban a látogatók érezik az óceánokkal való együttélést. A tér közepén elhelyezett hatalmas tojás alakú szerkezet egyszerre működik pénztárként és kávéként. A kabin ikonikus megjelenését a sötét és tompa kinézetű kávébab ihlette. A „nagybab” mindkét oldalának elején két nagy nyílás szolgálja a szellőzést és a természetes fényt. A kávézóban hosszú asztal volt, mint egy csomó polip és buborék. A látszólag véletlenszerűen lógó csillárok a halaknak a vízfelszínre néző képeire hasonlítanak, a fényes hullámok elnyeli a hangulatos napfényt a széles fehér égbolton.

Projekt neve : Aix Arome Cafe, A tervezők neve : Ajax Law, Ügyfél neve : Aix Arome Coffee Co. Ltd..

Aix Arome Cafe Kávézó

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.