Design magazin
Design magazin
Smink Asszisztens

Eyelash Stand

Smink Asszisztens Ez a terv a szempilla metaforáját vizsgálja. A tervező úgy véli, hogy a szempilla személyes elvárásainak törekvése. Szempillaállványt hoz létre az élet ikonjaként vagy az előadás miniatűr színpadán. Ez az állvány emlékezetes elkötelezettséget szimbolizál reggel vagy lefekvés előtt, azáltal, hogy a szempillákat ideiglenesen felhordja a felvitel előtt vagy után. A szempillaállvány arra szolgál, hogy megjegyezze, mi valami triviális hozzájárult a személyes napi kalandhoz.

A Témainstaláció

Dancing Cubes

A Témainstaláció Ez a kialakítás modulok szerint kölcsönhatásba lép a megjelenített témával. Ezt a témaállványt az önkiterjesztett mechanizmussal tervezték, hogy hat vagy több kockát összekapcsoljon egy felméretezett egységgel három merőleges irányban. A bevágásokkal ellátott szabad formájú konfiguráció hasonlóvá teszi a kapcsolatot az átlapolt táncoló emberekkel. A kis lyukak elrendezése megteremti a lineáris részekkel rendelkező alany szerkezetét.

A Vállalati Identitás

film festival

A Vállalati Identitás A "Cinema, ahoy" volt a szlogen a kubai Európai Filmfesztivál második kiadásának. Ez egy olyan tervezési koncepció része, amely az utazásra, mint a kultúrák összekapcsolásának egyik módjára összpontosít. A forma felhívja a figyelmet egy hajó utazására, amely filmekkel tele van Európából Havannába. A fesztiválra szóló meghívók és jegyek kialakítását az útlevelek és a beszállókártyák ihlette, amelyeket az utazók ma a világ minden táján használnak. A filmeken való utazás ötlete arra ösztönzi a nyilvánosságot, hogy befogadó és kíváncsi legyen a kulturális cserékre.

Az Snack Ételek

Have Fun Duck Gift Box

Az Snack Ételek A "Have Fun Duck" díszdoboz egy különleges ajándékdoboz fiatalok számára. A pixel stílusú játékok, játékok és filmek ihlette, a formatervezés egy "ételvárost" ábrázol a fiatalok számára, érdekes és részletes illusztrációkkal. Az IP-képet beépítik a város utcáibe, és a fiatalok szeretik a sportot, a zenét, a hip-hopot és más szórakoztató tevékenységeket. Élvezze a szórakoztató sportjátékokat, miközben ételeket élvez, kifejezze a fiatal, szórakoztató és boldog életmódot.

Az Élelmiszercsomagolás

Kuniichi

Az Élelmiszercsomagolás A Tsukudani hagyományos japán konzerváruk nem ismertek a világon. Szójaszósz alapú párolt étel, amely különféle tengeri és földi összetevőket ötvöz. Az új csomag kilenc címkét tartalmaz, amelyek célja a hagyományos japán minták modernizálása és az összetevők tulajdonságainak kifejezése. Az új márka emblémáját úgy tervezték, hogy folytatja ezt a hagyományt a következő 100 évben.

A Méz

Ecological Journey Gift Box

A Méz A mézes ajándékdoboz kialakítását a Shennongjia "ökológiai utazása" ihlette, gazdag vadon élő növényekkel és jó természetes ökológiai környezettel. A kreatív témája a helyi ökológiai környezet védelme. A terv a hagyományos kínai papírra vágott és árnyékbábművészetet alkalmazza, hogy megmutassa a helyi természetes ökológiát és öt ritka és veszélyeztetett első osztályú védett állatot. A csomagolóanyagra durva fű és fapapír kerül felhasználásra, amely a természet és a környezetvédelem fogalmát képviseli. A külső doboz kiváló tárolódobozként használható fel az újrafelhasználáshoz.