Design magazin
Design magazin
A Tranzitvezetők Ülése

Door Stops

A Tranzitvezetők Ülése A Door Stops a tervezők, művészek, lovasok és a közösség lakosainak együttműködése az elhanyagolt nyilvános terek, például a tranzitmegállók és a megüresedett tételek kitöltése céljából ülőhelyekkel, hogy a város kellemesebb hely legyen. A jelenlegihez képest biztonságosabb és esztétikailag kedvezőbb alternatívát kínálva az egységeket a helyi művészektől megrendelt nagyszabású nyilvános művészeti kiállítással töltik fel, így könnyen azonosítható, biztonságos és kellemes várakozási pontot teremtenek a versenyzők számára.

Projekt neve : Door Stops, A tervezők neve : Craig L. Wilkins, Ügyfél neve : Detroit Community Design Center.

Door Stops A Tranzitvezetők Ülése

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.