Design magazin
Design magazin
A Tranzitvezetők Ülése

Door Stops

A Tranzitvezetők Ülése A Door Stops a tervezők, művészek, lovasok és a közösség lakosainak együttműködése az elhanyagolt nyilvános terek, például a tranzitmegállók és a megüresedett tételek kitöltése céljából ülőhelyekkel, hogy a város kellemesebb hely legyen. A jelenlegihez képest biztonságosabb és esztétikailag kedvezőbb alternatívát kínálva az egységeket a helyi művészektől megrendelt nagyszabású nyilvános művészeti kiállítással töltik fel, így könnyen azonosítható, biztonságos és kellemes várakozási pontot teremtenek a versenyzők számára.

Projekt neve : Door Stops, A tervezők neve : Craig L. Wilkins, Ügyfél neve : Detroit Community Design Center.

Door Stops A Tranzitvezetők Ülése

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.