Design magazin
Design magazin
A Brosúra

NISSAN CIMA

A Brosúra ・ A Nissan a legmodernebb technológiáit és bölcsességét, a kiváló minőségű belső anyagokat és a japán kivitelezés művészetét integrálta (japánul a „MONOZUKURI”), hogy páratlan minőségű luxus szedánt hozzon létre - az új CIMA, a Nissan magányos zászlóshajója.・ Ezt a brosúrát nemcsak a CIMA termékjellemzőinek bemutatására tervezték, hanem arra is, hogy megismerjék a közönséget a Nissan bizalmával és büszkeségével kivitelezésében.

Projekt neve : NISSAN CIMA, A tervezők neve : E-graphics communications, Ügyfél neve : NISSAN MOTOR CO.,LTD.

NISSAN CIMA A Brosúra

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.