Design magazin
Design magazin
A Bajor Sörcsomagolás

AEcht Nuernberger Kellerbier

A Bajor Sörcsomagolás A középkorban a helyi sörfőzdék a nürnbergi kastély alatt több mint 600 éves, kőből kivágott pincékbe engedték sörkorukat. Tiszteletben tartva ezt a történelmet, az "AEcht Nuernberger Kellerbier" csomagolása hiteles visszatekintést nyújt az időben. A sörcímkén a sziklákon ülő kastély és a pincében egy fahordó kézi rajza látható, vintage stílusú betűtípusokkal keretezve. A cég "St. Mauritius" védjegyével ellátott zárócímke és a réz színű koronadugó kivitelezést és bizalmat kölcsönöz.

A Szépségszalon Márkanév

Silk Royalty

A Szépségszalon Márkanév A márkaépítési folyamat célja, hogy a márkát a csúcskategóriás kategóriába sorolja azáltal, hogy megnézi és megérzi, hogyan alkalmazkodik a smink és bőrápolás globális trendjeihez. Elegáns belső és külső, luxus menedéket kínál az ügyfeleknek, hogy megújulva hagyják magukat az öngondoskodásra. A tapasztalatok sikeres kommunikálása a fogyasztókkal beépült a tervezési folyamatba. Ezért fejlesztették ki az Alharir Salont, amely kifejezi a nőiességet, a látványelemeket, a gazdag színeket és a textúrákat, figyelve a finom részletekre, hogy nagyobb önbizalmat és kényelmet nyújtson.

Az Üzenetszék

Kepler 186f

Az Üzenetszék A Kepler-186f karosszék szerkezeti alapja egy acélhuzalból forrasztott rács, amelyhez a tölgyfából faragott elemeket rézhüvelyek segítségével rögzítik. Az armatúra használatának különféle lehetőségei összhangban vannak a fafaragással és az ékszerészekkel. Ez a művészeti tárgy egy olyan kísérletet jelent, amelyben különböző esztétikai elvek kombinálódnak. Leírhatnánk "barbárnak vagy újbarokknak", amelyben a durva és a finom forma egyesül. Az improvizáció eredményeként a Kepler többrétegűvé vált, bekerültek az alszövegek és az új részletek.

Művészet Elismerése

The Kala Foundation

Művészet Elismerése Az indiai festményeknek régóta létezik globális piaca, de az indiai művészet iránti érdeklődés az Egyesült Államokban elmaradt. Az indiai népi festmények különböző stílusainak megismertetése érdekében a Kala Alapítványt új platformként hozták létre a festmények bemutatására és a nemzetközi piac számára hozzáférhetőbbé tételére. Az alapítvány egy weboldalból, mobilalkalmazásból, szerkesztői könyvekkel ellátott kiállításból és olyan termékekből áll, amelyek segítenek áthidalni a szakadékot, és nagyobb közönséghez kapcsolják ezeket a festményeket.

Konceptuális Kiállítás

Muse

Konceptuális Kiállítás A Muse egy kísérleti tervezési projekt, amely az ember zenei érzékelését tanulmányozza három installációs élményen keresztül, amelyek különböző módokat kínálnak a zene megtapasztalására. Az első tisztán szenzációs, termoaktív anyagok felhasználásával, a második pedig a zenei térbeliség dekódolt érzékelését mutatja be. Az utolsó a kottaírás és a vizuális formák közötti fordítás. Az embereket arra ösztönzik, hogy interakcióba lépjenek az installációkkal, és saját felfogásukkal fedezzék fel a zenét vizuálisan. A fő üzenet az, hogy a tervezőknek tisztában kell lenniük azzal, hogy az észlelés hogyan hat rájuk a gyakorlatban.

Márkaidentitás

Math Alive

Márkaidentitás A dinamikus grafikai motívumok gazdagítják a matematika tanulási hatását a kevert tanulási környezetben. A matematikából származó parabolikus grafikonok ihlették a logó tervezését. Az A és V betű egy folytonos vonallal kapcsolódik össze, bemutatva a pedagógus és a tanuló közötti interakciót. Azt az üzenetet közvetíti, hogy a Math Alive arra irányítja a felhasználókat, hogy váljanak fenegyerekké a matematikában. A kulcsfontosságú látványelemek az absztrakt matematikai fogalmak háromdimenziós grafikává alakítását mutatják be. A kihívás az volt, hogy egyensúlyba hozzuk a célközönség szórakoztató és vonzó környezetét az oktatási technológiai márka professzionalizmusával.