Design magazin
Design magazin
A Hétvégi Tartózkodás

Cliff House

A Hétvégi Tartózkodás Ez egy hegyi kilátással rendelkező halászati kabin a Heaven River partján (japánul 'Tenkawa'). Vasbetonból készül, forma egy egyszerű, hat méter hosszú cső. A cső út menti végét ellensúlyozza és lehorgonyozza a talajba, úgy, hogy vízszintesen nyúlik ki a bankjáról és lóg a víz felett. A formatervezés egyszerű, a belső tér tágas, a folyóparti fedélzet nyitott az égre, a hegyekre és a folyóra. Az útszint alatt építve, csak az utastér látható a kabin tetején, tehát az építkezés nem blokkolja a kilátást.

Projekt neve : Cliff House, A tervezők neve : Masato Sekiya, Ügyfél neve : PLANET Creations Sekiya Masato Architecture Design Office.

Cliff House A Hétvégi Tartózkodás

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.