Design magazin
Design magazin
A Mezőgazdaság Könyve

Archives

A Mezőgazdaság Könyve A könyvet a mezõgazdaság, az emberek megélhetése, a mezõgazdaság és az oldal, a mezõgazdasági pénzügyek és az agrárpolitika kategóriájába sorolják. A kategorizált tervezés révén a könyv jobban megfelel az emberek esztétikai igényeinek. Annak érdekében, hogy közelebb álljunk az aktához, egy teljes, zárt könyvborítót terveztünk. Az olvasók csak a szakadás után nyithatják meg a könyvet. Ez a részvétel lehetővé tette az olvasók számára, hogy megtapasztalják a fájl megnyitásának folyamatát. Sőt, néhány régi és gyönyörű gazdálkodási szimbólum, például a Suzhou-kód és néhány tipográfia és kép, amelyet az adott korban használnak. Rekombinációt folytattak, és szerepeltek a könyvborítón.

Projekt neve : Archives, A tervezők neve : Guang Ping Mo, Ügyfél neve : DONGDI DESIGN.

Archives A Mezőgazdaság Könyve

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.