Design magazin
Design magazin
Üvegpalackozott Ásványvíz

Cedea

Üvegpalackozott Ásványvíz A Cedea víz dizájnját a Ladin Dolomitok és az Enrosadira természetes fényjelenségről szóló legendák ihlették. Egyedülálló ásványának köszönhetően a Dolomitok vöröses, égető árnyalatban világítanak napkelte és napnyugtakor, varázslatos hangulatot kölcsönözve a tájnak. A „legendás varázslatos Rózsakerthez” hasonlítva a Cedea csomagolás éppen ezt a pillanatot kívánja megörökíteni. Az eredmény egy üvegpalack, amely meglepő hatást kelt a vízben. A palack színei az ásvány rózsa vörösében és az ég kékjében fürdő Dolomitok különleges ragyogását hivatottak hasonlítani.

Természet Kozmetikai Csomagolás

Olive Tree Luxury

Természet Kozmetikai Csomagolás A német luxus natúrkozmetikai márka új csomagolási dizájnja művészileg, naplószerűen, meleg színekben fürdeti meg történetét. Első pillantásra kaotikusnak tűnő csomagolás, ha jobban megnézzük, erős egységet, üzenetet közvetít a csomagolás. Az új dizájnkoncepciónak köszönhetően minden termék természetességet, stílust, ősi gyógyító tudást és modern praktikusságot sugároz.

Csomagolás

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Csomagolás A KRYSTAL víz egy üvegben megtestesíti a luxus és a wellness lényegét. A 8–8,8 lúgos pH-érték és az egyedülálló ásványi összetételű KRYSTAL víz ikonikus négyzet alakú átlátszó prizmapalackban érkezik, amely hasonlít egy pezsgőkristályra, és nem érinti a minőséget és a tisztaságot. A palackon finoman szerepel a KRYSTAL márka emblémája, amely még inkább hangsúlyozza a luxus élményét. A palack vizuális hatásain kívül a négyzet alakú PET és üveg palackok újrahasznosíthatók, optimalizálva a csomagolási helyet és az anyagokat, ezáltal csökkentve az általános szénlábnyomot.

Vodka

Kasatka

Vodka A "KASATKA" prémium vodkaként lett kifejlesztve. A formatervezés minimalista, mind a palack formájában, mind a színekben. Egy egyszerű hengeres üveg és korlátozott színválaszték (fehér, szürkeárnyalatos, fekete) hangsúlyozza a termék kristálytisztaságát, valamint a minimalista grafikus megközelítés eleganciáját és stílusát.

Az Optikai Installáció

Opx2

Az Optikai Installáció Az Opx2 egy optikai installáció, amely feltárja a természet és a technológia közötti szimbiotikus kapcsolatot. Olyan kapcsolat, amelyben a minták, az ismétlés és a ritmus leírják a számítási folyamatok természetes formációit és működését is. A létesítmények kizárólagos geometriája, pillanatnyi átlátszatlansága és / vagy sűrűsége hasonlóak a kukoricamező általi vezetés jelenségéhez vagy a technológiában magyarázhatók, miközben a bináris kódot vizsgálják. Az Opx2 összetett geometriát épít és megkérdőjelezi a térfogat és a tér érzékelését.

A Grafikai Áttörés

The Graphic Design in Media Conception

A Grafikai Áttörés Ez a könyv a grafikai tervezésről szól; kifejezetten bemutatja a formatervezési struktúrát, mint a folyamatot, amely a különböző kultúrájú közönségekkel való kommunikációhoz a tervezési módszereken keresztül magában foglalja a grafikai tervezés mint szerep jelentését, a tervezési folyamatokat mint technikákat, a márkajelzést mint a piaci összefüggést, a csomagolástervezést a elkészített sablonok, és nagyon képzeletbeli alkotók alkotásait tartalmazza, amelyek a tervezés alapelveinek jelzésére szolgálnak.