Design magazin
Design magazin
A Képzőművészet

Scarlet Ibis

A Képzőművészet A projekt a Scarlet Ibis és a természetes környezet digitális festményeinek sorozata, különös tekintettel a színre és élénk színárnyalatra, amely a madár növekedésével fokozódik. A mű a természetes környezetben fejlődik ki, kombinálva a valós és a képzeletbeli elemeket, amelyek egyedi vonásokat kínálnak. A skarlátvörös ibis Dél-Amerikában őshonos madár, amely Észak-Venezuela partjain és mocsarain él, és az élénk piros szín vizuális látványt jelent a néző számára. Ennek a tervezésnek a célja a vörös ibis kecses repülésének és a trópusi fauna élénk színeinek kiemelése.

Projekt neve : Scarlet Ibis, A tervezők neve : Gabriela Delgado, Ügyfél neve : GD Studio C.A.

Scarlet Ibis A Képzőművészet

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.