Design magazin
Design magazin
A Komód

Labyrinth

A Komód Az ArteNemus labirintusa egy komód, amelynek építészeti megjelenését a furnér kanyargós útja hangsúlyozza, amely egy város utcáira emlékeztet. A fiókok figyelemre méltó koncepciója és mechanizmusa kiegészíti alulértékelt körvonalait. A juhar és a fekete ében furnér kontrasztos színei, valamint a magas színvonalú kivitelezés alátámasztja a Labyrinth exkluzív megjelenését.

Projekt neve : Labyrinth, A tervezők neve : Eckhard Beger, Ügyfél neve : ArteNemus.

Labyrinth A Komód

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.