Design magazin
Design magazin
Fiókos Szekrény

Black Labyrinth

Fiókos Szekrény Az ArteNemus számára készült Eckhard Beger fekete labirintusa egy függőleges fiókos szekrény, 15 fiókkal, amelyek az ázsiai orvosi szekrények és a Bauhaus stílus ihletéséből származnak. Sötét építészeti megjelenését életre kelti élénk díszítő sugárzás, amelynek három fókuszpontja tükröződik a szerkezet körül. A függőleges fiókok elrendezése és mechanizmusa forgó rekeszével közvetíti a darab érdekes megjelenését. A fa szerkezetét fekete festett furnér borítja, míg a díszítés lángolt juharból készül. A furnér olajozott, hogy szatén színű legyen.

Projekt neve : Black Labyrinth, A tervezők neve : Eckhard Beger, Ügyfél neve : ArteNemus.

Black Labyrinth Fiókos Szekrény

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.