Design magazin
Design magazin
Fiókos Szekrény

Black Labyrinth

Fiókos Szekrény Az ArteNemus számára készült Eckhard Beger fekete labirintusa egy függőleges fiókos szekrény, 15 fiókkal, amelyek az ázsiai orvosi szekrények és a Bauhaus stílus ihletéséből származnak. Sötét építészeti megjelenését életre kelti élénk díszítő sugárzás, amelynek három fókuszpontja tükröződik a szerkezet körül. A függőleges fiókok elrendezése és mechanizmusa forgó rekeszével közvetíti a darab érdekes megjelenését. A fa szerkezetét fekete festett furnér borítja, míg a díszítés lángolt juharból készül. A furnér olajozott, hogy szatén színű legyen.

Projekt neve : Black Labyrinth, A tervezők neve : Eckhard Beger, Ügyfél neve : ArteNemus.

Black Labyrinth Fiókos Szekrény

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.