Design magazin
Design magazin
Könyvesbolt

Guiyang Zhongshuge

Könyvesbolt A hegyvidéki folyosók és a cseppkőbarlang kinézetű könyvespolcok révén a könyvesbolt bevezeti az olvasókat a karsztbarlang világába. Ily módon a tervezőcsapat fantasztikus vizuális élményt nyújt, miközben egy nagyobb tömegre terjeszti a helyi sajátosságokat és kultúrát. Guiyang Zhongshuge kulturális jellegzetesség és városi mérföldkő volt Guiyang városában. Ezenkívül áthidalja a Guiyang kulturális légkörének szakadékát is.

Projekt neve : Guiyang Zhongshuge, A tervezők neve : Li Xiang, Ügyfél neve : X+Living.

Guiyang Zhongshuge Könyvesbolt

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.