Design magazin
Design magazin
A Vizuális Kommunikáció

Plates

A Vizuális Kommunikáció A nagykereskedelmi üzlet különféle osztályainak bemutatására a Didyk Pictures azzal az ötlettel állt elő, hogy több tányérként mutassa be őket, különféle hardver tárgyakkal együtt, amelyeket éttermi módon szolgálnak fel. A fehér háttér és a fehér edények hangsúlyozzák a kiszolgált tárgyakat, és megkönnyítik az üzletek látogatói számára egy bizonyos osztály megtalálását. A képeket 6x3 méteres hirdetőtáblákon és plakátokon is felhasználták Észtország egész tömegközlekedésében. A fehér háttér és az egyszerű összetétel lehetővé teszi, hogy ezt a hirdetési üzenetet az autóval elhaladó személy is érzékelje.

Projekt neve : Plates, A tervezők neve : Sergei Didyk, Ügyfél neve : Didyk Pictures.

Plates A Vizuális Kommunikáció

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.