Design magazin
Design magazin
A Vizuális Kommunikáció

Plates

A Vizuális Kommunikáció A nagykereskedelmi üzlet különféle osztályainak bemutatására a Didyk Pictures azzal az ötlettel állt elő, hogy több tányérként mutassa be őket, különféle hardver tárgyakkal együtt, amelyeket éttermi módon szolgálnak fel. A fehér háttér és a fehér edények hangsúlyozzák a kiszolgált tárgyakat, és megkönnyítik az üzletek látogatói számára egy bizonyos osztály megtalálását. A képeket 6x3 méteres hirdetőtáblákon és plakátokon is felhasználták Észtország egész tömegközlekedésében. A fehér háttér és az egyszerű összetétel lehetővé teszi, hogy ezt a hirdetési üzenetet az autóval elhaladó személy is érzékelje.

Projekt neve : Plates, A tervezők neve : Sergei Didyk, Ügyfél neve : Didyk Pictures.

Plates A Vizuális Kommunikáció

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.