Design magazin
Design magazin
A Logó

Wanlin Art Museum

A Logó Mivel a Wanlin Művészeti Múzeum a Wuhan Egyetem campusában található, kreativitásunknak a következő jellemzőket kellett tükröznie: A hallgatók központi találkozóhelye a művészet tiszteletére és értékelésére, egy tipikus művészeti galéria szempontjainak bemutatásával. Ennek humanistanak is kellett lennie. Mivel a főiskolai hallgatók életük kiinduló vonalán állnak, ez a művészeti múzeum nyitó fejezetként szolgál a hallgatók művészeti elismerése szempontjából, és a művészet egész életen át kíséri őket.

Projekt neve : Wanlin Art Museum, A tervezők neve : Dongdao Creative Branding Group, Ügyfél neve : Wuhan University.

Wanlin Art Museum A Logó

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.